3 iul. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Jandarmeria Română, acum mă exprim conform art. 30 din Constituția României, Fuck you all, except one. Oana Mardare trebuia păzită, nu alungată!

1 iulie, 2017. Cluj, Piața Avram Iancu. Manifestare, ”Miting pentru Normalitate”, organizată de către Partidul Noua Dreaptă – Filiala Cluj-Napoca și Partidul România Unită –  Organizația Județeană Cluj. Șeful organizatorilor avea scris cu negru pe un tricou alb fix asta: HOMOFOB, MAMA = FEMEIE. Un miting anti gay. Bun, până aici e bine, scrie, negru pe alb, să știe toată lumea ce vor omuleții.

Și acum să fim subiectivi. Și o să fiu punctual ca să înțeleagă tot poporul. Scriu în ordinea importanței pe care o dau eu părerilor mele, că despre niște păreri vorbim, evident. Subiective, mai ales! Consideră că pun la microscop situația de la Cluj, capitala României, că la Cluj e capitala, crede-mă, că la ce prețuri au clujenii la chirii bucureștenii sunt mici târgoveți! Deci, să începem cu faptele.

  1. Unii, adunați grămadă sub căciula largă și permisivă a unor oengeuri, se trezesc a treia zi după scripturi și înțeleg ei, așa, că nu e normal ca băieții să se fută între iei. În cur. Că unde altundeva. A, am uitat de gură.
  2. Aceiași niște unii, uită (sau se fac că nu văd, deși la porno cu lesbiene își fac laba până la leșin) că și unele fete se fut între ele, uneori și-n cur, cu diverse chestii, cu limba, cu frecușul – ca arcușul, pizdă pe pizdă, cu ciomege, cu pulanul de polițist, cu săruturi, cu strângeri de mână, pe alocuri și chiar prin locuri foarte publice, cu degetul, cu limba, cu mastodontul cumpărat de la sexshop care costă cât pensia lu’ mamaia care are doar doi ani de lucru pe tarlaua cu sclavi a lu’ Ceaușescu, adică 300 de lei, dar e latex de calitate, ce pizda ta! Dar asta le scapă din vedere, pe motiv că ei, niște unii mai deștepți decât prevăd normele de aplicare ale tuturor legilor din România, au venit să protesteze, atenție, strict împotriva celor care cică poartă în mod ilegal PULĂ, adică o sculă mai mare ca penisul, indivizi care, conform credinței lor, o poartă aiurea, adică dăgeaba. Cu alte cuvinte, unii sunt nemulțumiți rău pentru că alții, mai dotați ca ei, poartă PULÎ fără permis de conducere, fără categorie corespunzătoare și mai ales fără dreptul de a fi suptă de alt pulos. Adică, în opinia labagiilor care fut în pizdă cam 2 minute, cu tot cu preludiu, din an în paște, cei care sunt anti pizdă sunt anormali, cele care sunt anti pulă sunt normale.
  3. Câte ceva și despre organizare. Autorizație de la primărie, jandarmerie, poliție de toate felurile, mulți oameni, diverse. Chiar și data a fost specială, 1 iulie. Adică, chiar înainte de Ziua Americii, 4 iulie (știe cineva care-i Ziua Antarcticii?), hai să ne adunăm și să-i futem în gură pe homosexuali, nu și pe lesbiene, că lesbienele sunt bune, moamă, moamă! Ele au loc, ele nu intră la homosexuali, la lăbarii de servici, ele sunt creaturi aparte care au voie să fie și mamă și tată, în public, oricând și oricum… Mama, cine-i tata meu?… Duamna aia, scumpul meu cretin care ai fost făcut de două femei, că la bărbați era ocupat de bărbați.
  4. Bun, manifestare, cum ziceam.
  5. Apare o duduie, Oana Mardare, actriță. Tânără, faină fată. Talentată, zic unii. Mi-a plăcut de ea. Și fătuca asta, vine cu bicicleta, pune frână și se uită la manifestanți, ascultă. La un moment dat, pe Onuța noastră o mănâncă în pizdă și își spune în mod pașnic părerea. Cu tupeu, dar pașnic, chiar în fața boului de Calin Gheorghe Marincus (așa apare scris pe facebook, așa am scris), un coios fără pulă la instalație care se simte ofensat și care, atenție, le ”ordonă” jandarmilor s-o ia pe Mardare din piață: ”vă rog s-o luați că nu este acceptată de noi”. Fata, se afla într-o piață publică, într-o Românie liberă (chipurile) și într-o stare excesiv de pașnică, dar cu păreri diferite de ale unora, și totuși, vin jandarmii, o consideră recalcitrantă, beată, cu intenții de a strica bunul mers al mitingului, motiv pentru care e luată pe sus de patru vlăjgani cu grad de jandarmi, aruncată într-o dubă și dusă la Secția 2 Poliție din Cluj, unde au interogat-o ca pe o teroristă prinsă cu dinamita în mână.
  6. S-a filmat, televiziuni, vreo doi au vociferat, unii au fost îmbrânciți chiar de către jandarmi pe motiv că filmau. După ce Oana a fost săltată apar mai multe televiziuni publice, care, prin reporterii aflați la fața locului puneau câteva întrebări de bun simț chiar unui ofițer superior de la jandarmi, acesta din urmă refuzând în mod constant să precizeze adevăratul motiv pentru care efectivele de jandarmi au intervenit pentru evacuarea unei femei care și-a exprimat opinia într-o piață liberă din România.
  7. În fapt. Cu puțin timp înainte de manifestarea Partidului Noua Dreaptă, Oana Mardare a fost la o altă manifestare a comunității LGBT, eveniment care s-a desfășurat în mod pașnic și fără incidente. Unul dintre vorbitorii Noii Drepte a spus la un moment dat, la microfon, că ceea ce au făcut cei de la LGBT ”a fost o manifestare obscenă”, Oana Mardare a intervenit din public și-a spus că ”a fost un marș simplu, fără nimic obscen.” În acel moment a început circul. ”Luați-o de aici, nu are nici o legătură cu evenimentul nostru”, a ”ordonat” Calin Gheorghe Marincus. Iar Jandarmii s-au executat.
  8. Comunicat de presă din partea Jandarmeriei Române: ”Urmărind doar imaginile prezentate în spațiul public, intervenția jandarmilor poate părea disproporționată  sau cel puțin lipsită de tact,  având în vedere că persoana care provocase incidentul era o femeie, însă analizând întreg contextul, intervenția jandarmilor a fost una legală și mai ales oportună. Încă de la început s-a încercat calea dialogului sau orice altă posibilitate de detensionare pașnică a acestei situații, femeia fiind avertizată că este ilegal să intervi pentru tulburarea unei adunări publice declarate, însă aceasta a refuzat la fiecare încercare pașnică a reprezentanților jandarmeriei de a dialoga. Numărul mare de jandarmi din jurul femeii,  care a creat imaginea de intervenție disproporționată a fost de fapt o decizie a comandantului acțiunii de protejare a femeii, întrucât o parte dintre manifestanții prezenți la adunarea publică, începuseră să se exprime vehement, folosind chiar injurii la adresa acesteia și existând chiar riscul ca femeia să fie agresată fizic. În acel moment comandantul dispozitivului a suplimentat numărul jandarmilor pentru a crea un cordon de protecție în jurul ei.  Ulterior, ca o măsură preventivă și pentru a o proteja pe femeie, s-a luat decizia să fie ridicată de pe trotuar și condusă la mașina de intervenție a jandarmeriei. Vă reamintim că una dintre obligațiile forțelor de ordine, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice este aceea de protejare a manifestanților.”

Altă ordine, a mea personală

  1. Legea ie făcută prost, nu ie pentru oameni, ci contra oamenilor.
  2. În România libertatea de exprimare ie varză, așa ceva nu prea există, deși, legea supremă a acestei țări, numită Constituție, spune, printre altele: Art. 30 – Libertatea de exprimare – (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile; (2) Cenzura de orice fel este interzisă; (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
  3. Da, jandarmii și-au făcut treaba, dar prost și într-un context total bolnav.
  4. Jandarmii au acționat instinctiv, la comanda unuia care nu poate da ordine instituției Jandarmeria Română.
  5. Actrița Oana Mardare, un cetățean care are dreptul să-și spună părerea într-un loc public și mai ales să aducă corecții când un bou aruncă pe piață informații false, instigatoare la ură (vezi ce-am scris mai sus și vezi și filmările) și la discriminare, trebuia să fie nu evacuată, nu tratată ca pe un infractor agresiv, ci lăsată să asiste la manifestare în condiții de siguranță, adică, domnilor de la Jandarmeria Cluj, fata aia trebuia doar protejată, cu alte cuvinte treaba-i foarte simplă. Când ați văzut că cei de la partidul pulii Noua Dreaptă devin agresivi și prea vehemenți în exprimările lor instigatoare la ură și rasism, voi nu trebuia să faceți altceva decât să faceți cordon în jurul femeii. ATÂT. Dar nu, voi ați ales să vă executați anormal, agresiv, apelând la metode huliganice. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, mai ales când e vorba de un oraș precum e Clujul.
  6. Se pare că dacă spui ceva în mijlocul Clujului, ceva ce nu se aliniază cu gloata și ai doar bicicletă, ești zero. Asta înseamnă că dacă îl înjuri pe Iohannis dintr-un Maserati toată lumea o să ia poziția calului când bea apă și-o să-ți sugă pula sau pizda până la adânci bătrâneți? Numa-ntreb!
  7. Se pare că în România de azi demnitatea umană este doar un subiect de comunicat de presă emis de Jandarmeria Română.
  8. Când e vorba de adevărații huligani, care fac scandaluri prin diferite locuri publice, Jandarmeria ie oarbă, dar când e vorba de o fătucă care are sânge-n instalație și îi spune pe șleau unuia că mănâncă rahat, se apelează la metode aparte, degradante și dezumanizante.

Și una pentru unii din Noua Dreaptă

Voi, acei unii, mâncați numai rahat, sunteți agresivi până în măduva oaselor și, sincer, eu personal v-aș interzice să vă mai manifestați vreodată în spațiul public. De ce, pentru că instigați doar la violență, nu acceptați și alte păreri, sunteți penibili, penali și absolut fără sens pe planeta asta.

Vreți părerea mea despre homosexuali, lesbiene și căsătorii între doi indivizi purtători de pule? Ei, bine, nu sunt de acord cu așa ceva. Nu am nimic cu lesbienele sau cu homosexualii. Atenție, nu sunt de acord cu manifestările lor în spațiul public, dar nu am nimic împotriva lor atunci când aceștia se manifestă strict doar în spațiul lor privat, pentru că nu am nici un drept să le interzic ceva anume. Da, exact, nu mă interesează ce fac ei în casa lor, pot să-și bage în cur chiar și o rangă înroșită în foc, e treaba lor, nu e treaba mea. Copiii vreau să spună mamă unei femei și tată unui bărbat. Și dacă nu ați înțeles ce am vrut să spun vă recomand să citiți și asta: Ești bulangiu? Vrei să te măriți? Du-te-n Olanda!

Am reacționat aproape de fiecare dată când anumite instituții ale statului au atentat la demnitatea omului, pentru că nu mi se pare normal, într-o Românie sfârtecată de majoritatea regimurilor ajunse la putere, să-ți fie luată și ultima fărâmă de demnitate și să primești la schimb doar umilință și înjosire. Punct.

P:S. A, era să uit. Domnu’, domnu’ cu bonetă și grad de jandarm care îi spui Oanei să se ridice de la pământ pe motiv că tu nu poți să te cobori la nivelul ei, ești plătit din bani publici, chiar și din cei ai Oanei, ca tu să POȚI să te cobori la nivelul oricărui cetățean român! Clar, bască ordinară care ești tu?! Ce-o să faci, o să mă arestezi că ți-am reamintit de Constituția României, de care ai auzit, se pare, doar la momentul în care ai depus jurământul?

P.S. la P.S. „Patru jandarmi ce ar fi trebuit să protejeze clujenii de extremiștii fasciști de la Noua Dreaptă au atacat brutal o actriță din Cluj ce milita pașnic pentru toleranță. În calitate de deputat în Parlamentul României, în baza articolului 69 din Constituție voi acționa luni cerând Ministerului de Interne o anchetă împotriva brutelor de la Jandarmeria Cluj”, a afirmat deputatul Emanuel Ungureanu. I-auzi?! Bravos, Ungurene, așa, fii pe pula ta.

Surse foto și video: facebook și youtube

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.