3 dec. 2013
  |   3 Comentarii

Jandarmule nu fi prost, la carma-s tot aia care-au fost

Jandarmii sunt platiti sa execute comenzi, sunt antrenati sa calce in picioare si sa incalce orice lege, indiferent ca este zi nationala, ca e noapte sau zi. Statul roman este o institutie, institutiile sunt conduse de aceeasi fosti netrebnici care-au mai fost si carora nu le pasa de natiune, pentru ca le pasa in primul rand de ei. Forta statului sta in forta celor angajati sa fie o forta, forta oamenilor care fac legea sta in cateva cuvinte: atacati si distrugeti tot. Forta poporului roman se pare ca nu exista. De ce? Pentru ca in casa-i cald si dupa soba nu sta pusca, pentru ca mancam doar pentru a avea ce caca, pentru ca respiram doar pentru a nu ne pasa de nimic, pentru ca o stire e mai interesanta la televizor, decat sa fie traita in direct.

Nu mai am cuvinte. Vorba cuiva, dormi popor, dormi ca vei dormi pe veci si toate vor trece. Dormi ca e mai bine-asa, dormi si lasa totul cum a fost si cum vor ei sa fie. Dormi popor, dormi cu bine, de Craciun vei dormi poate si mai bine, ghiftuit cu sarmale si fasole cu ciolan.

3 Răspunsuri la Jandarmule nu fi prost, la carma-s tot aia care-au fost

  • despa nicu spune:

    atita timp cat in romanica va predomina prostia, minciuna si manipularea, asa vom suferi cu totii.Statul? Ce este statul?In primul rand un hot la drumul mare care ne baga mina adinc in buzunare.Practic ne ia cam 80% din ce producem.Sa aiva ei pentru pitipoance, secretare si tot felul de neammuri.
    Eu cred ca daca s-ar aduna din popor tineri destepti[ si sunt destui] ar conduce tara spre progres.
    Pana cand nu vom face ca in Ucraina sau Bulgaria nu vom rezolva nimic.
    Este plin internetul de postaci…..dar realitatea e zero

  • despa nicu spune:

    Si nu am zis:
    asa cum sunt….fara de vedere as merge sa ma bat cu jandarmii.Si stiu ce spun.Nu ma consider un viteaz dar pentru acei batrani tarani mi-as da viata.Ajuta-i doamne sa izbuteasca in lupta lor……..si a noastra.Sa ne trezim romani.

  • Athos73 spune:

    Mi s-a urcat sângele la cap. Sunt revoltătoare aceste imagini cu forţele de ordine transformate în forţe de represiune a populaţiei din care fac parte şi ei, jandarmii, cei care ţin cu dinţii de o biată pâine amară. Cei de sus, adunătura de bandiţi şi marionete care „conduc” această ţară ar merita judecaţi şi condamnaţi pentru trădare de ţară.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.