23 mai 2016
  |   2 Comentarii

Lapte și lactate ADO, produse românești sută la sută naturale – Prima parte

Da, știu, am cam lipsit. Și n-am scris nimic din data de 11 mai. Ceva scuze aș avea: am fost plecat din țară. Numai că nu despre vizita mea la Marea Adriatică vreau să vorbesc acum, ci despre un eveniment la care am participat înainte să am rău de avionul care mă ducea spre aeroportul din Bolognia.

Vizită în Hunedoara și Fabricat în Hunedoara, două evenimente care au succes și care au la bază ideea de promovare a Județului Hunedoara și a produselor fabricate pe meleaguri hunedorene. Ideea îmi place foarte tare, motiv pentru care îi felicit pe Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău și Călin Bobora.

Am primit invitație să mă alătur grupului de bloggeri și n-am stat absolut deloc pe gânduri. Nu puteam să ratez o întâlnire cu bloggerii veniți de prin toate colțurile țării, 20 la număr, cu tot cu mine.

A venit și prima seară. Cei sosiți de pe drumuri s-au dus să mănânce câte o super pizza la unul dintre sponsori, Pizzeria Napoli. Mai apoi ne-am strâns grămăjoară la alt sponsor și prieten, Cafe Bar SARA.

Și-a început socializarea. O bere, un Teachers, o pălincuță. În pauze, până ne hodineam, mai gustam câte-o felie imensă de pizza family sau câte-o alună. Pe unii dintre bloggeri îi cunoșteam. Pe alții nu, dar din citite sau măcar din auzite tot ne știam cu toții, că doar blogosfera nu-i chiar atât de mare, deocamdată.

Am făcut fotografii, am discutat despre Hunedoara, despre drumurile patriei, despre ce mai învârte fiecare. Am fost serioși dar și hazlii. Prietenul meu Francisc, alias Spanac, l-a luat la întrebări pe Raul Scurtu, patronul SARA Cafe, chestii despre taxa de protecție din zonă și alte invenții spanacești. Mi-a făcut plăcere să-l reîntâlnesc pe Francisc, mai ales că alături de el am participat la un proiect extraordinar, Lumină pentru Ursici.

Și încet dar sigur orele mici și-au făcut apariția. Și ploaia s-a făcut prezentă, taman când să plecăm de la bar spre hoteluri, case și locuințe. Noroc că am avut la mine o umbrelă imensă pe care, de obicei, o folosesc doar la photo shooting. Mi-a prins bine, mai ales că eram decis să vâslesc spre casă prin bălțile de pe trotuarele încovoiate din orașul meu natal.

Într-un târziu am reușit să adorm. Mai greu a fost cu sculatul… Dar despre asta vorbim în partea a doua.

Deci, va urma.

Și ceva poze furate pe nesimțite…

Ado-7961 Ado-7972 Ado-7987 Ado-7996 Ado-8020

Fabricat în Hunedoara este un proiect organizat de bloggerii Denisa Bârgău, Sebastian Bârgău și Călin Bobora. Sponsori: Carpatcement și Fermele ADO Țara Hațegului. Parteneri: Pizzeria Napoli și Sara Cafe&Bar.

2 Răspunsuri la Lapte și lactate ADO, produse românești sută la sută naturale – Prima parte

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.