6 dec. 2019
  |   1 Comentariu

M-am dus la șomaj. Să mă fac neindemnizat. Și aia nu putea să sugă pula. Am ajutat-o eu.

Nu-ți trebuie trei coaie ca să-ți dai seama că sistemul informatic din România e de căcat. Dar dacă ai două coaie, coaie – frătiuc, poți să te consideri bărbat. Cumva. Bine, știu, acum, toate femeile care mă cunosc și care citesc ceea ce scriu acum, vor spune că eu nu am coaie. Păi n-am coaie mari, dar pula…

Să revin cu șomajul. Deci, m-am dus la șomaj. Să mă neindemnizez. Acolo o găsesc pe una indemnizată și nefutută de vreo câțiva ani. Palidă, cu ochelari de vedere, cu blugi mai strâmtuți, nu prea, să nu se vadă că n-are cur, cu o bluză cu sutien xxl care imită țâțele, preocupată de ce dracu simțea ea, adică de voia ei. Băi, zic, aici o să se lase cu… proaste. Serios?!

Păi vreau să devin și eu șomer neindemnizat, în viața asta, că pe asta n-am făcut-o. Zic. Și să uită, proasta dracului, pă sistem, să vadă dacă chiar sunt liber profesionist. Nu eram, apăream, că cică eram indemnizat neindemnizat, adică aveam un contract încheiat. Dar activ. Chiar foarte activ. Eu mort de mult timp, dar activ. Eram în fața ei. Și-mi spune. Și eu rectific. Imediat. În sistem, în sistemul lor de căcat numit Revisal.

Revin a doua zi. Tot nefutută. Cu aceeași blugi. Cu altă bluză și țâțari care îți ridică țâțele și te scoate din rândul femeilor cu pielea în valuri, respectiv țâțe peste burtă, burtă peste ce dracului… etc. De tanti Aglaia de la șomaj vorbesc. Alte două Aglăi, nețesălate și prost futute sau nefutute, să mă scuzați, o încadrează pe nefututa mea de-a stânga și de-a dreapta. Da, în total sunt trei nefutute bine sau deloc și-s la… șomaj. Femeile alea nu și-au greșit cariera, sunt fix acolo unde le era locul, adică la șomaj.

Bun, zic, măcar nu am de-a face cu o nefutută pe care n-am mai văzut-o. Ia, tanti, vezi că sunt șomer neindemnizat? Nu, zâce, proasta, la ITM să vede, da` la mine ba. Șî rabd. Șî mai rabd. Și tac. Și mă tot întorc. Și o înjur în gând. Și răbufnesc!

Și m-ai du-te în ce morți pe care îi vrei tu, ca să nu fiu misogin. Păi și care-i problema mea că instituțiile statului român nu reușesc să se sincronizeze? Care-i problema mea că aveți servăre de căcat, împânzite pe la te miri ce dracu de instituție cu rol de vedetă? Dar sincronizați-vă, dracului, odată, și mai scoateți și fosilele la pensie. Când vreau să mă fac neindemnizat am și eu pretenții, vreau să mă aștepte una futută bine, cu cur bombat, cu țâțe, cu blugi de la naic, mai deșteaptă ca mine, cu pretenții în pat și în cadă, cu gusturi rafinate când e vorba de vin roșu. Zic și io, că doar nu dau cu parul.

În pula mea, numai nefututele și fleoșcăitele se pot angaja pe veci la finanțe, șomaj, ITM (exclud itm Hunedoara, unde am, unde eram, unde aproape că am rupt un monitor și-un scaun, glumesc, ho!)?

Ce pula mea trebuie să mănânc la prima oră ca să le pot face să rânjească pe caprele alea nefutute de la șomaj, finanțe etc.? Am încercat cu borș, de la bunica. Da, pe bunica am păstrat-o în portbagaj, pentru borș. Nu le place. Am încercat cu lamuia pe care mi-o iau de la statul în român de când mă știu. Nimic. Inoportune, inodore, insipide, nimic, femei care se pișă pe unde se cacă și care vomită căcat de fiecare dată.

Știu, o să spuneți că-s vulbar, vulgar, chiar. Păi, care femeie nu-și dorește un bărbat bulgar, vulbar. Vulgar, mă scuzați.

La femeia aia de la șomaj o să… Sau lasă. E prea proastă și prea bătrână pentru mine. O să mă mai duc. Pe la ea. Să văd dacă n-o murit, că mi-e poftă de-o colivă.

Apropo, tu, aia cu nasul mare și ascuțit, clitorisul îți atârnă pe timpul verii? Și, mă rog, tu, aia, neînsemnata, cu curul băgat în cur, din stânga tatălui (traducere, proasta de la șomajul meu când am vrut să mă neindemnizez), cănd te caci, te caci pe tine mereu, că aveai vocea cam suavă când am fost la voi?

Și încă ceva. De ce pula mea nu aveți paznici? Că sunteți la șomaj? Ce căcat șomați? V-au părăsit și paznicii? Păi și-au dat seama chiar și ei că păzesc proaste, pe care oricum nu le fute nimeni? Dăștepți băieți. Întrebare, pă iei cine dracului îi fute. Știu, o să mă împulăi, o să mă trimiți la dracu. Cât îți ia să faci asta? Hei, nu de paznici vorbeam.

Un răspuns la M-am dus la șomaj. Să mă fac neindemnizat. Și aia nu putea să sugă pula. Am ajutat-o eu.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.