5 dec. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Mark Zuckerberg e un timid, așa că mi-a scris prin intermediul altora

Azi, fix la ora 21 și 21 de minute, mi-a scris Mark Zuckerberg, directorul executiv de la Facebook. Dar nu, nu mi-a scris direct de pe contul lui, că omul, cică, e cam timiduț, mi-a scris de pe contul unui prieten din lista mea de prieteni de pe Facebook (culmea e că pe acel prieten îl cunosc și în viața de zi cu zi). Oau, mi-am zis, ce onoare, cât de important sunt, cum și-a rupt omul ăla timp din timpul lui prețios să-mi scrie tocmai mie?! Dar hai să vedem ce mi-a scris.

Bună, eu sunt Mark, directorul Facebook. Bună ziua tuturor, se pare că toate avertismentele sunt reale. Utilizarea Facebook va costa bani. Dacă trimiteți această linie la 18 diferiți de lista dvs., pictograma dvs. va fi albastră și va fi gratuită pentru dvs. Dacă nu mă credeți, mâine la ora 18:00 Facebook va închide și va deschide ceea ce trebuie să plătiți. Totul se află sub lege. Acest mesaj informează toți utilizatorii că serverele noastre au fost supraîncărcate recent. Vă rugăm să vă ajutați să rezolvați această problemă. Solicităm utilizatorilor activi să transmită acest mesaj fiecăruia dintre persoanele din lista dvs. de contacte pentru a confirma utilizatorii noștri activi din Facebook. Dacă nu trimiteți acest mesaj tuturor contactelor dvs. din Facebook, contul dvs. va rămâne inactiv, pierzând toate persoanele de contact fără a trimite acest mesaj. Smartphone-ul dvs. va fi actualizat în următoarele 24 de zile, va exista un nou design și o nouă culoare pentru chat. Stimate utilizator Facebook, vom face o actualizare Facebook de la ora 23:00. până la ora 5 dimineața. în această zi. Dacă nu postați acest lucru tuturor persoanelor de contact, actualizarea va fi anulată. Nu veți putea să comunicați cu mesajele Facebook. Va trebui să plătiți taxa dacă nu sunteți utilizator frecvent. Dacă aveți cel puțin 10 persoane de contact, trimiteți acest mesaj SMS și logo-ul va deveni roșu pentru a indica faptul că sunteți un utilizator confirmat … Am terminat-o gratuit. Mâine încep să colecteze mesajele Facebook la 0,37 centi. Trimiteți acest mesaj mai mult de 9 persoane de contact și puteți fi gratuit pentru dvs. Ceasul și mingea vor deveni verzi. Faceți acest lucru și veți vedea că Facebook este acum gratuit. Trimiteți 10 persoane pentru a vă reactiva serviciul gratuit.bdiioa

Serios? Copii, părinți, prieteni, amici, dușmani, cunoștințe, fantome, conturi false, mare grijă la email, la contul de facebook, la cine și cui îi dați atenție.  Mark Zuckerberg nu scrie la nimeni în privat să anunțe că facebook o să coste bani de la un moment dat. Pentru că nu are timp de așa ceva, pentru că rețeaua facebook are miliarde de utilizatori, aceasta putând deveni oricând o țară cu cea mai numeroasă populație din lume.  Oficialii de la Facebook anunțau, în 2015, că, într-o singură lună, s-a înregistrat conectarea a 1,39 miliarde de oameni. În plus, cel puțin deocamdată, pe pagina de logare apare scris ”este gratuit și așa va fi întotdeauna”. Cel puțin deocamdată. Vom vedea ce se mai întâmplă pe viitor.

Mai mult, o companie de talia Facebook nu își pune fondatorul și directorul executiv să-i atenționeze pe diverși utilizatori că o fi și că se va întâmpla și că mare grijă și că aveți grijă că în curând acest serviciu o să coste bani și că bla, bla, bla.

Așa că, repet, mare grijă la ce, cui, cine și cu cine. Ce am primit eu de la ”Mark” nu reprezintă decât o încercare ieftină de infectare a calculatorului meu venită prin intermediul unui virus, probabil, destul de deștept.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.