4 mart. 2013
  |   4 Comentarii

Mi-am pus un martisor la blog

Da, vorba ardeleanului, mi-am instalat jucarie faina, un martisor venit de la Super Blog Spring 2013. Mi-am propus sa bloggeresc mult si bine pe parcursul a doua luni de zile in care voi lua in piept ditamai probele gandite cu migala pentru concurs. Ca de un concurs vorbesc aici. Batalie serioasa pregatita pentru bloggerii romani, cu sponsori, premii, meseriasi si incepatori.

Asa ca nu mai cauta martisorul pe blogul meu ca inca nu-i aici, deocamdata il tin organizatorii. Il voi primi sub forma de premiu, la final. Si cred ca e bine ca martisorul de 500 de euroi sa stea in contul lor, ca altfel m-as apuca sa-i stric inainte sa-i am. Ce optimism debordant m-a pocnit. E si meritul cuiva care aproape ca mi-a mancat urechile cand a auzit ca tot o dau cotita cu inscrierea la Super Blog Spring 2013.

Gata, ajunge. Trebuie sa-mi pastrez putul gandiri cat mai doldora de idei, fraze si propozitii cu fundita, care sa-mi impresioneze juriul care ma citeste. M-am inscris. Deci fii cu ochii pe mine. Sa inceapa distractia.

Daca ai si tu o foaie dinaia virtuala de-i spune blog si pe care tot aberezi zilnic cate ceva iti propun sa te inscrii si tu in competitie, batalia va fi si mai interesanta. Inscrie-te chiar aici. Bafta si miracole la toti.

4 Răspunsuri la Mi-am pus un martisor la blog

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.