11 nov. 2013
  |   2 Comentarii

Mihai Bendeac este mandru ca a renuntat la Antena 1

Mihai Bendeac, cunoscuta vedeta de televiziune de la Antena 1, a tremurat de emotii in fata unei camere web si a spus ca este foarte mandru de el pentru faptul ca a renuntat la un salariu foarte mare in primul rand pentru faptul ca trustul la care era angajat sa faca comedie a incercat sa-i ingradeasca libertatea de exprimare. Laudabil pentru el, trist pentru Antena 1. Oare cati oameni de media mai sunt dispusi sa recurga la astfel de masuri? Intreb si eu, nu dau cu ciomagul.

Nu imi place sa laud vedetele decat pentru actul cultural in sine, daca exista asa ceva. Pe Bendeac insa l-am apreciat din prima clipa in care l-am descoperit, pentru tot ce este el. De ce? Pentru ca are un talent extraordinar si nu se da in stamba cu asta. El face ceva si face bine. Pentru asta cere sa fie rasplatit pe masura, fara sa exagereze, fara sa dea cu pisica de gard, fara sa fie obligat sa creeze dupa tipare sau dupa reguli care iti ingradesc libertatea si spiritul de artist.

Azi dimineata am dat de filmuletul lui Mihai postat pe youtube si l-am urmarit cu placere pana la capat. Nu-l plang, sunt sigur ca alt post de televiziune il va dori si ii va oferi exact ceea ce merita: spatiu de lucru fara frontiere. Omul asta are dreptate cand spune ” Sunt al dracului de mandru de mine ca am renuntat la banii astia, pentru un principiu.” Inevitabil mi-am pus si eu intrebarea asta: Oare eu as renunta la principiile sanatoase daca as avea un salariu de cateva mii de euro pe luna? Tu cum ai proceda? Ce primeaza pentru tine, banul sau principiile de viata?

2 Răspunsuri la Mihai Bendeac este mandru ca a renuntat la Antena 1

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger