6 iun. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Miruna, tu poți, poți să învingi un sistem, mă bazez pe tine

Trecea pe străzi. Pe trotuare. Plimba un cățel. Eu îi zic mop. I-am urmărit evoluția, Mirunei. Era prea rapidă, când treceam pe lângă ea. M-a salutat, întotdeauna, cu un respect de care mi-a fost de mult dor. O vedeam că evoluează, văzând cu ochii, pleonastic vorbind.

O fată, o ființă, un om pe care priviți-l, ascultați-l și pe care nu-l ignorați. Mădălina Manole a fost un hit. Miruna Mutu e altfel de hit.

Miruna, mă înclin și promit și aici că și pe stradă. M-ai lăsat fără aer câteva minute și apoi mi-am căutat cvinte. Nu știu dacă sunt cele mai potrivite. Le-am așternut aici pentru tine. Nu-ți voi spune felicitări pentru că nu cred în ele. Nu știu ce înseamnă felicitări.

Hai, hai că poți. Ridică-ne mai sus!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstudioproductieaudio%2Fvideos%2F2983996431885592%2F&show_text=false&width=560&t=0

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.