20 aug. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Nebunia momentelor

Toată viața noastră se rezumă la momente. Momente bune și momente rele. Momentele conștientizate și cele prin care trecem fără să realizăm că ceva se întâmplă. Momente foarte importante și momente pe care le considerăm anoste, fade, neimportante, lipsite de scop și culoare. Iar momentele sunt părți ale prezentului care mai apoi întregesc un trecut.

Momentul nașterii. Momentul când mergem prima dată la școală. Momentul în care ne îndrăgostim pentru prima dată. Momentului primului sărut. Momentul în care ne despărțim cu durere în suflet de un animal de companie. Momentul în care simțim pentru prima dată fericirea. Momentul în care ne despărțim pentru totdeauna de cineva drag.

Momente și momente. Momentul îmbrățișării primului copil. Momentul în care părinții nu vor să ne înțeleagă. Momentul regăsiri cu cineva plecat de mult timp. Momentul în care simțim distrucția dezamăgirii. Momentul în care mințim doar de dragul adevărului. Momentul în care luăm o decizie foarte grea. Momentul în care nu găsim soluția potrivită la o problemă gravă.

Momentul în care ne trezim dimineața foarte fericiți alături de familie. Momentul în care ne alegem profesia de bază. Momentul în care câștigăm un concurs. Momentul în care pierdem o importantă sumă de bani. Momentul în care credem că totu-i potrivit. Momentul în care vedem pentru prima dată marea. Momentul în care ieșim pentru prima dată din țară.

Momentul în care simțim că emoțiile ne sugrumă. Momentul în care simți că e prea târziu pentru un prea târziu. Momentul în care simți că nu mai ai putere să mergi mai departe. Momentul în care simți că vrei să renunți la trecut și nu reușești să faci acest lucru.

Momentul în care amintiri frumoase te ucid la fel de tare ca și amintirile urâte. Momentul în care simți că ai fost mințit. Momentul care pare că durează o veșnicie. Momentul în care simți că singurătatea îți ucide ființa. Momentul în care simți că toate speranțele s-au năruit. Momentul în care descoperi o nouă plăcere. Momentul în care faci sex pentru prima dată.

Momentul în care îți dorești un lucru pe care nu-l poți avea. Momentul în care cineva important nu-ți răspunde la telefon. Momentul în care constați că toate ușile ți s-au închis în nas. Momentul în care primești mai puțin decât te așteptai.

Momentul când spui DA. Momentul când simți că nu poți să ai atitudinea potrivită. Momentul adevărului și momentul în care nu poți spune adevărul. Momentul maxim de sinceritate. Momentul în care te minți singur.

Momentul în care te apuci sau te lași de fumat. Momentul în care îți dezvălui marile secrete unei persoane în care simți că poți avea încredere. Momentul în care simți că sunteți singuri în doi. Momentul în care te constați plin de răutate. Momentul în care îți întrezărești liniștea interioară. Momentul în care nu-ți mai distingi gândurile. Momentul acela în care toți te ignoră. Momentul în care te simți rătăcit prin propria ta viață. Momentul acela în care simți că frica te încătușează până la epuizare.

Momentul  în care crezi că ți-ai găsit sufletul pereche. Momentul în care constați că ai îmbătrânit. Momentul în care constați că tocmai ți-ai ratat trenul vieții. Toate momentele sunt importante, chiar și acela în care simți că te vei pierde în neant. Singurul moment care nu contează cu adevărat este cel care va fi ultimul din viața ta.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.