5 iul. 2015
  |   2 Comentarii

Se mai poartă prelata pentru maşină?

De ce să-ţi mai pui o prelată pe maşină, mai ales acum în toiul verii, dacă tot ţi-ai luat automobil din Anglia şi te duci cu ea la lucru? Dacă nu circuli cu maşina şi situaţia impune să te faci pieton o perioadă de timp atunci poate că mai înţeleg. Dar altfel, să tot pui şi să tot iei prelata aia de pe maşină… O nebunie.

Dacă vrei să nu ţi-o zgârie cineva te anunţ că pe nebuni nu-i poţi opri cu o simplă prelată. Vară, cald, 32 de grade, tu îţi dai seama ce-i sub prelata aia? Pune prelata, ia prelata, freci praful de tabla aia până când luciu la maşină o să mai ai doar dacă o chemi pe… Luciu. Nicoleta Luciu.

Dacă plouă trebuie să iei prelata s-o pui la uscat, după care să te duci iarăşi la maşină să pui prelata pe maşină. Iarnă, frig, 35 de grade cu minus, bravo, tocmai îţi protejezi haionul de la maşină cu încă un rând de tablă.

Chiar dacă mă pui să dorm o noapte întreagă învelit într-o prelată pentru maşină şi tot nu voi putea vreodată să găsesc mai multe avantaje decât dezavantaje astfel încât să devin fan prelată pe maşină.

Prelată pentru maşină

2 Răspunsuri la Se mai poartă prelata pentru maşină?

  • Ioana spune:

    Daca omu’ vrea sa-si puna prealata pe masina si televizorul pe sifonier ca mai apoi tu sa le fotografiezi – full HD – ce-ai cu el? E dorinta lui si trebuie sa i-o respectam!
    Hai sa luam atitudine cand un „cineva” isi arunca hartiile din goana masinii crezând ca strada e tomberonul lui, cand un altul isi lipeste guma de mestecat de banca din parc, iar un altul isi bate joc de cei ce iau atitudine!
    Gresesc eu cu ceva?

  • Eu doar constatam… Dorinţa fiecăruia are din start respectul cuvenit. Numai că tu aici nu prea faci la fel. Ce ai cu cei care îşi lipesc gumele pe unde vor ei, dacă aşa vor ei? Dorinţa lor nu trebuie respectată? 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.