26 iun. 2013
  |   9 Comentarii

Portret si ipostaze

Cand zambesti, cand razi in hohote, cand strigi la cineva, cand vorbesti si te ajuti prin mimica si gesturi, cand vrei sa pari serios, te controlezi? Daca da, cat de tare? Daca nu, de ce nu o faci? Ai fotografii de portret in care ai fost surprins in ipostaze haioase?  Ce ai vrea sa schimbi la tine si de ce? Iata cateva intrebari la care te provoc sa raspunzi cu sinceritate. Imi plac fotografiile de portret, mai ales cele instantanee. Cei mai haiosi sunt copii, dar si adultii se pricep la schimonoseli.

Am ales cateva fotografii din colectia personala. Imagini care te fac sa zambesti dar si sa razi. Mai multe fotografii vei putea gasi incepand de saptamana viitoare pe noul meu blog de fotografie personala. Am sa anunt momentul si adresa pe acest blog. Pana atunci te las sa savurezi. Si nu uita de provocarea de mai sus.

Portret de Halloween

HalloweenAnul 2007, chef de Halloween, intr-un bar de motociclisti. Am ras cu lacrimi. Au fost cateva concursuri dragute, am baut bere, am ascultat muzica live si am dansat. Ne-am simtit excelent. Daca nu ai fost niciodata printre motociclisti si rockeri atunci cand acestia se distreaza te sfatuiesc sa o faci. Nu ma referi la oameni falsi, care spun ca sunt ceva doar pentru a parea interesanti.

O pictorita foarte talentata a facut din noi ceea ce vezi in imagini. Noi am spus doar ce personaj vrem sa intruchipam.

 

La handbal

Colegi handbalTrei colegi de handbal. Trei zambete diferite. Asistam la un meci de handbal de baieti. Atmosfera era incinsa, si la propriu si la figurat. Pe teren s-a iscat la un moment dat un mic incident care s-a lasat si cu cateva inghionteli. Pentru cateva momente meciul s-a oprit. Apoi totul a reintrat in normal.

Am facut galerie, am zbierat pana am ragusit, apoi ne-am dus la o bere in gasca. Sa ne racorim.

 

La chef

Atunci ne-am dus acasa la unul dintre colegii de handbal si ne-am incins la un mic, o bere si la o poveste dansata si prelungita pana tarziu in noapte. Am o intreaga colectie de poze cu portrete in diferite ipostaze, imortalizate doar la acel eveniment. Zambesc ori de cate ori privesc aceste poze. Sunt amintiri frumoase, care merita respect si un loc special in mintea noastra.

MihaelaDorinMonaLaura si Alin

Pentru a vedea pozele la dimensiunea normala clickaieste doar pe ele.

9 Răspunsuri la Portret si ipostaze

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger