19 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Primăria Hunedoarei şi nevoia de publicitate pozitivă

Scriam aici că mă voi duce la Târgul Hunedorean al producătorilor locali, eveniment organizat de Primăria Hunedoarei în perioada 16,17,18 octombrie. Despre asta s-a pomenit aici şi aici. Mai jos poţi observa chiar şi afişul oficial realizat de primărie. Ultima ediţie, exact! Numai că cel responsabil cu designul a uitat să precizeze că este vorba de ultima ediţie din acest an… Şi probabil ultima.

afis-targul-hunedorean

Pentru că acest eveniment nu a fost decât o încercare subtilă a Primăriei Hunedoarei de a obţine reclamă pozitivă şi sută la sută gratuită. De ce spun asta? Pentru că m-am dus la Castelul Corvinilor să degust niscaiva produse tradiţionale, aşa cum am promis. Şi n-am degustat pentru că tot târgul de care s-a pomenit nu a însemnat altceva decât ceea ce poţi observa în fotografia de mai jos.

targ-hunedoara

Promit ca data viitoare să nu mai bag în seamă toate prostiile debitate de Primăria Hunedoarei. Cel puţin până la următoarele alegeri locale. Păi când spui că se întâmplă, trebuie musai să se întâmple, altfel cazi în dizgraţie şi în minciună, ca şi instituţie publică. Unde-i târgul dacă nu-i târgul? Oare să fi refuzat toţi producătorii locali oferta primăriei?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.