30 oct. 2015
  |   4 Comentarii

Propun un weekend mai trăznit

În acest weekend îţi propun să faci câteva chestiuţe mai trăznite. Cred că e vremea să lăsăm cotidianul deoparte şi să ne transformăm sfârşitul de săptămână într-un eveniment sută la sută memorabil. Ştiu, vei spune că atunci ar fi fain să apelăm la metoda „fără programare, instantaneu”. Sigur, dar în acest caz să nu te plângi dacă eşuezi. Eu totuşi îţi fac nişte sugestii. Rămâne doar să alegi.

  1. Găteşte nişte feluri de mâncare mai speciale. Alege o reţetă care pare mai trăznită şi apucă-te de treabă.
  2. Du-te şi cumpără un vin roşu. Sau apelează la pivniţa bunicului, sigur vei găsi acolo ceva special numai bun pentru o cină romantică în doi.
  3. Planifică o cină romantică în doi surpriză. Spune-i partenerului doar atât. Diseară mâncăm cu toată familia. Nu vine nici o familie, evident.
  4. Dacă eşti femeie du-te la coafor şi dă-i părului tău o formă mai trăznită, epilează-te, închiriază o rochie de mireasă compatibilă cu coafura ta şi surprinde-ţi partenerul cu un look total diferit.
  5. După cina romantică dă drumul la muzică şi apucă-te de făcut un striptease incendiar, după care condu-ţi partenerul în dormitor şi fă sex nebunesc, da’ nebunesc! Apelează la toată imaginaţia de care eşti în stare. Nu te abţine de la nimic.
  6. Apoi îmbrăcaţi-vă şi mergeţi într-un loc public, noaptea, pe la orele două. La gară spre exemplu. Continuaţi cu sexul nebun. Apoi luaţi un taxiu şi porniţi prin oraş la întâmplare. Dacă şoferul nu are nimic împotrivă continuaţi cu sexul nebun în maşină.
  7. Întoarceţi-vă acasă şi terminaţi aventura cu sexul nebun, folosind frişcă, fructe şi alte bazaconii.
  8. Somn de voie.
  9. Ziua următoare, adică duminică, vizitaţi grădina zoologică, iar în faţa cuştii cu lei mângâiaţi-vă şi sărutaţi-vă ca doi nebuni, în văzul lumii. Dacă este posibil apelaţi şi la o partidă de sex. Numai să aveţi grijă să nu vă sprijiniţi de cuşca în care domnul leu stă tolănit şi mirat de curajul vostru.
  10. Seara, puneţi-vă un film porno şi uitaţi-vă fără să treceţi la acţiune. Doar uitaţi-vă. Poate vedeţi ceva nou. Comentaţi scenele din film şi exprimaţi-vă părerea atunci când vă place o secvenţă, stil, poziţie etc. Abia la final tăbărâţi unul pe altul.
  11. Dacă pe toate cele descrise mai sus le faci în fiecare zi, prieteneşte îţi propun să te opreşti două zile şi să te odihneşti. Dormi, uită-te la televizor şi dormi iarăşi. Este cazul să mai iei o pauză, omule. Una mică, doar este weekend, ce naiba.

Weekend trăznit.

4 Răspunsuri la Propun un weekend mai trăznit

  • Kmi spune:

    Traznite rau propunerile tale! 😉 … sau … un pahar de vin rosu, o baie calda si inmiresmata, invaluita in multa-multa spuma, lectura unui roman de dragoste in lumina difuza a unor lumânari, uitând de scurgerea timpului, iar mai apoi in cele mai calduroase si moi pleduri traind actiunea unor filme care pâna în acel moment au fost pe lunga lista cu „de vizionat” si-ncele din urma somnul odihnitor …

  • CCC13 spune:

    Ferice de cei „trăsniți” ce pot pune în aplicare propunerile tale… Viața e frumoasă, dar e și mai frumoasă dacă trăiești clipele în doi…
    Ce sfaturi primesc cei singuri?…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.