18 nov. 2013
  |   7 Comentarii

Puritatea e in toate, de-am fi si noi prezenti mereu!

Puritatea e in apa si apa este-n noi. Chiar si apa mai putin pura ne hraneste, ne da fiori, ne cheama si uneori chiar ne starneste. Noi puri suntem si asa ne vom dovedi mereu. Doar cei ce nu se vad se mai gasesc uneori murdari, desi cu un strop de apa toti ar deveni mai imbaiati la minte. Nu actul in sine reprezinta puritatea si nici asteptarea sau cizelarea, efectul insa compune uneori poezia. O floare desenata stramb de-un copil pe-o simpla foaie de hartie, e doar un gest de neputinta, dar si de multa dedicare, asa ca la sfarsit, cand privitorul surade la petala stramba, stiind ca un copil a vrut sa fie asa, devine mai pur, mai cu-ngaduinta-n plus.

Nu sunt poet si nici nu ma voi considera vreodata asa ceva. Exista insa o apa pe care o beau mereu, ea e trimisa si spre casa mea sub numele de AQUA Carpatica. Nu-i mult dar nici putin. Nu te voi plictisi cu vorbe alese, iti voi povesti doar in imagini ce inseamna pentru mine puritate.

Deci, sa palavragim prin imagini. Doar priveste

La inceputul vietii...

La inceputul vietii…

Mai apoi

Mai apoi…

Cand ziua se duce...

Cand ziua se duce…

copilas

Ma uit si eu…

Algele sunt pure?...

Algele sunt pure?…

Apa pura pentru locuri pure...

Apa pura pentru locuri pure… Ursici

Spune si tu ce inseamna pentru tine #puritate? Un concurs Instagram, organizat de AQUA Carpatica te provoaca la imaginatie. Subiect? Unul simplu, ca pur si simplu nu cred ca exista: puritate. Da navala si vezi despre ce este vorba.

Articol scris pentru Super Blog 2013.

7 Răspunsuri la Puritatea e in toate, de-am fi si noi prezenti mereu!

  • maya spune:

    Tu trebuie sa participi la si la concursul de pe Instagram! Sigur vei castiga premiu cu imagnile tale.Succes!

  • Doamne, ce bebelus frumoooooossss!!! Ai conturat adevarata puritate prin fotografiile acestea! Imi place mult articolul! 🙂

  • MARIANA SELIUC spune:

    Ai dreptate ,copii sunt cel mai bun exemplu de puritate,dar din pacate cand cresc ii intoxica si pe ei mediul atat inconjurator cat si mas media si prejudecatile .Asa ca cu parere de rau in ziua de azi nu prea se pastreaza puritatea in nimic .:(
    Si daca tot ai intrebat ce inseamna puritate ,pentru mine e modul in care iubim fara constrangeri sau asteptari ,modul in care ne iubeste Dumnezeu netinand cont cat de rai sau falsi suntem ,mangaierea pe care o simtim cand ne atinge soarele sau cand cei dragi ne spun o vorba buna,modul in care o mama isi tine copilul la san si-l alapteaza …Intradevar putem „vedea „puritatea in multe feluri ,depinde cu ce „ochi”privim .

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.