14 ian. 2014
  |   Nu sunt Comentarii

Republica Moldova a devenit o ţară sfântă?

Doar întreb, nu dau cu parul: Republica Moldova a devenit o ţară sfântă şi nu ştiu şi eu? De ce întreb? Păi hai să vezi de ce. Povestea-i destul de simplă. Banciu de la B1 TV l-a avut invitat pe Corneliu Vadim Tudor la emisiunea Talk B1. CV Tudor, în stilul său caracteristic, a avut din nou grijă să se dea în spectacol folosind un limbaj injurios… bla, bla, bla. Gata, ştie toată lumea cine-i CV Tudor. La rândul său, Banciu, în emisiunea Lumea lui Banciu, a zis că premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, ar fi un terchea-berchea şi că ţara pe care o guvernează este un tăran sau un ţigan român, la alegere, care cerşeşte pe lângă Romania. Pentru ambele boacăne, postul B1 TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei.

Acuma, că Banciu calcă câteodată în străchini de s-aude până peste Prut o ştie deja toată lumea. Că CV Tudor nu poate fi el dacă nu recită „poezii” în dulcele stil pornografic o ştim şi p-asta. Că CNA a fost înfiinţat doar pentru unii nu şi pentru alţii nici asta nu-i o noutate, nu-i aşa? Problema de fapt este alta, motiv pentru care iarăşi vin şi întreb nedumerit: Republica Moldova a devenit o ţară sfântă şi nu ştiu şi eu? Ştii de ce întreb? Păi ia uită-te la filmuleţul de mai jos şi dă-mi un răspuns mai apoi.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.