15 iun. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Rucsac Cullmann vs Geantă foto

Mi-am luat rucsac foto Cullmann şi-am dat mai departe geanta pentru aparatură foto. Era necesar, sculele mele de fotografie s-au înmulţit şi în plus chiar vroiam să fac această schimbare. Geanta aceea chiar îmi plăcea, am luat-o nouă din Austria. Şi-a făcut treaba pentru mine, sper să şi-o facă şi pentru noul stăpân. Dar să mă întorc la noul meu rucsac Cullmann.

În proporţie de 98% sunt mulţumit. Este încăpător, flexibil, are sistem de ventilaţie pentru spate, pot atârna un trepied mediu, culoare neagră, este făcut dintr-un material destul de rezistent, nou şi are garanţie, este prevăzut cu spaţiu pentru tabletă, telefon, loc special pentru transportul cardurilor de memorie şi a fost fabricat de o firmă care totuşi se respectă în domeniul accesoriilor pentru fotografie.

Totuşi, există o problemă cu fermoarele, patina încalecă frecvent, mai ales când te grăbeşti, tocmai materiarul destinat protecţiei fermoarului… Şi eu când mă grăbesc chiar mă grăbesc şi nici nu am răbdare cu fermoarele. A nu se interpreta greşit, cu toate fermoarele am o problemă! Cei de la Cullmann nu sunt sigur că au testat rucsacul foto cullmann Lima BackPack 400 şi din acest punct de vedere. Mare problemă nu ar fi, pentru că, repet, materialele din care este fabricată această modernă raniţă pentru fotografi par de calitate şi rezistente la tăvăleală. Totuşi, mă văd nevoit să acord o bilă neagră pentru acest produs.

Pentru necesităţile mele am considerat că rucsacul Cullmann se potriveşte perfect. Am analizat şi alte produse, cum ar fi Fancier KingKong I 10, Hama Miami 190 sau rucsac foto sling CULLMANN Sydney. Dincolo de problema cu fermoarele, minoră din punctul meu de vedere, consider că rucsacul achiziţionat de mine îşi merită banii şi numele. Şi spun asta mai ales după ce l-am testat.

Următoarea achiziţie din gama accesorii foto sper să fie aceasta: ThinkTank Logistics Manager 30.

Ruccsac Cullmann interior Ruccsac Cullmann

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.