23 nov. 2015
  |   3 Comentarii

Să o ajutăm pe Cristina Bucureștean

Nu, nu cu bani, deși sunt convins că ar avea nevoie și de bani, ci cu voturi, cât mai multe voturi. Cristina Bucureștean e o tânără hunedoreancă îndrăgostită de natură și munte. Acum are ocazia să participe la o cursă de 300 km pe sanie și pe jos, o competiție la care România nu a participat niciodată.

Așadar, Cristina nu cere nimic altceva decât voturi și distribuiri. Haideți, se poate, Cristina este mândră că este româncă și pentru asta vrea să ducă tricolorul în tundra arctică, acolo unde nu a mai fost nici un român.

Pentru voturi poți intra aici sau aici. Nu uita, distribuie și pe facebook la cât mai mulți oameni. Hai, se poate. Cristina, îți doresc succes și aștept să văd fotografiile cu tricolorul ridicat. Vei reuși. Hai Cristina!

Vot-Cristina-Bucureștean

3 Răspunsuri la Să o ajutăm pe Cristina Bucureștean

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celor 54 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger
Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.