3 sept. 2013
  |   2 Comentarii

Sa omoram cainii, ca in rest totul e bine.

Cand vad ca unii sunt mai cretini ca mine asa imi creste inima de pieptul imi devine mic si nu mai am loc nici de aer si nici de mici cu bere rece. Ma dadeam pe facebuc si ma pregateam sa ies, sa ma ocup putin de-un film pe care tot amenint ca il vad. Nu pot sa ies, ca nu pot! Il observ pe afisul de mai jos, si-mi zic: ba, voi chiar sunteti normali?

Vreau referendum national pentru eutanasierea maidanezilor, asa scria un bou cu par de caine pe el chiar pe feisbuc, si mai zicea pe la sfarsit ca daca iti place sa dai share. Pai futui si baga-mi-as, daca as cere si eu, mai vita cu cacat imputit in tine, sa fie eutanasiate toate animalele ca tine, cum dracu as mai putea distinge raul de bine, ha?

referendum_pentru_eutanasiere_maidanezi

Sursa foto: Facebook

Ce vina au niste caini, care or fost lasati pe strazi de animale ca tine, mai boule? De ce trebuie sa fie omorati caini care nu fac altceva decat sa se apere, mai cretinule?

In alta ordine de idei, referendum pentru caini ne trebuie? Da’ de faptul ca tu, boule, vei muri cu cianura in nas, ca taxele si darile te vor sugruma tot mai mult, de faptul ca copilul tau (daca ai) nu va avea ce dracu sa mai faca in tara asta decat sa fie sclav la niste smecherasi, ce spui?

Cainii de pe strazi trebuie sa dispara, locul lor nu este acolo, dar nu asa!

2 Răspunsuri la Sa omoram cainii, ca in rest totul e bine.

  • maya spune:

    Eu stiu ca esti suparat, dar nemultumirea se poate manifesta si elegant. Acum sa nu spui si tu, cum am citit eu undeva, „cu eleganta, mai boule”, ca oricum ai jignit un biet animal nevinovat ca boul asemanandu-l cu alde nea cutare care nu stie ca tot suflet are si un biet maidanez.Vor sari cu gura pe mine cativa militanti jegosi la suflet si-mi vor spune „Auzi, cucoana, daca era muscat copilul tau ce mai spuneai?”.Pai daca copilul meu, aveam ceva mai multa grija de el, de copil, apoi ma duceam sa dau una dupa ceafa[c-un vot negativ] celor multi nesimtitori care stiu sa aiba grija doar de sufletele lor pacatoase, nu si de cele nevinovate si atat de loiale. Pana una alta, ma duc sa-l cipez pe Grigore si pe Georgel, prietenul lui.O sa-mi asum raspunderea de-o musca pe cineva.Tu stii bine ca nici ei nu musca pe oricine.

    • Uries spune:

      Maya, pe bou, animalul ala de-l stim cu totii, stiu ca l-am jignit, si mi-am cerut scuze de la toti. In alta ordine de idei spun ca m-am saturat sa tot fiu elegant Iar cainii de pe strazi trebuie sa dispara, insa nu prin eutanasiere, pentru ca procedand asa am putea ajunge foarte usor la asa ceva: Caini ucisi de vii.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.