23 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Şapte ore cu blonda de la drept

Blonda de la drept (Legally Blonde) – cred că deja cunoaşte toată lumea acest film – este o tipă frumoasă, ambiţioasă, care face mişto de unele situaţii dificile. La fel pare a fi şi blonda noastră de la Parlament. Diferenţa esenţială dintre cele două este că Udrea, căci despre ea am pomenit, are un dosar instrumentat de DNA pentru o şpagă de 5 milioane de dolari, în timp ce blonda din film a generat încasări de 44.696.52 milioane de dolari… Şapte ore a stat blonda noastră cu dosarul în braţe în încercarea de a se dumiri.

În plus, Udrea se mai diferenţiază de Elle Woods prin faptul că face şi ea mişto, dar nu de alţii, ci de ea, şi prin faptul că încearcă să se reobişnuiască cu temniţa încălţând pantofi de firmă, cu lacăte la spate, la preţ de vreo mie de euro.

Râzi tu râzi, blondino, dar nu-i râsul tău.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.