1 iul. 2015
  |   2 Comentarii

Şase lucruri de făcut zilnic

Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le facem zilnic. Unele sunt importante, altele pot intra în categoria „ce poţi face astăzi amână pe mâine”. Dar sunt câteva lucruri de bun simţ pe care ar trebui să le facă zilnic mai tot omul. Care sunt acelea şi de ce ar trebui să le facem? Nimic nu trebuie. Trebuie doar dacă tu consideri că trebuie. Eu am considerat că şase dintre multele activităţi cotidiene nu ar trebui amânate nici măcar o secundă.

  1. Dacă mergi într-o toaletă publică sau în baia cuiva la care eşti în vizită, unde decizi să foloseşti tronul, înainte să părăseşti acea încăpere recomand să tragi apa, să ştergi cu peria dacă este cazul şi să te speli pe mâini. În caz contrar rişti… mai multe lucruri.
  2. Dacă mai ai părinţi în viaţă sună-i. Foarte posibil, dintr-un moment într-altul, să constaţi că nu o să-i mai poţi suna, că acolo unde se duc nu are reţea de telefonie mobilă nici măcar Dumnezeu.
  3. Uită-te din când în când într-o oglindă… Poate ţi-ai uitat chiloţii în ultimul loc în care ai fost!
  4. Trăieşte fiecare moment ca şi cum ar fi ultimul din viaţa ta. Momentul următor, pe care ţi-l doreşti poate cu desăvârşire, nu există decât în mintea ta.
  5. Spune zilnic te iubesc, fie că eşti Gheorghe sau Maria, Ghiţă, Flavius, Cornel sau eternul Bogdan, Cristina, Marghioala sau tanti Aglaia. Nu-i spune partenerului tău de viaţă (dacă ţi-ai făcut rost de unul) că îl iubeşti doar atunci când vrei ceva de la el sau de paşte şi crăciun. Aia nu-i iubire.
  6. Nu citi şi nu te lua după horoscoape. Dacă o tanti v-a spune dimineaţă la teveu, atunci când te trezeşti tu, că nativii din vărsător vor avea întâlniri de afaceri soldate cu încheieri de contracte şi tu, în zodia vărsător fiind, nu închei nici un contract în ziua aia pentru că tu, de fapt, eşti o femeie casnică, la locul ei, care nu se bagă în complicaţii cu contracte şi alte prostii de genul ăsta, despre ce dreacu de previziunea lu’peşte vorbim?
  7. Duşul pe care îl faci dimineaţă nu poate să ţină la nesfârşit, prin urmare recomand să te miroşi, din când în când, chiar înainte să spui despre cutărică că e un mizerabil şi un pungaş. Nu strică.

Nu trata cu uşurinţă acest articol. Bagă la cap. Ne-am înţeles?

2 Răspunsuri la Şase lucruri de făcut zilnic

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.