18 nov. 2019
  |   Nu sunt Comentarii

Și-mi spui mie că eu sunt rău pentru că uneori te înjur?

Mi-e scârbă. Mi-e jale. Nu știu în ce direcție să mai apuc. Am plâns. M-am săturat de toți. Nu știu cum să mai fac. Ce sens au toate astea? Nu mai am planetă. Mă trezesc dimineața și constat că ai mai făcut un rău. Omule. Le spun prietenilor că-i iubesc și sunt luat la mișto.

Atunci am să fiu eu. Știți cum sunt eu? Fix cum nu mă cunoașteți. Hai să fim eu. Iar. Adică așa cum mă considerați, rău.

Uite un suflet. Un urs. Un animal frumos, care avea și el o viață, ca tine, omule. Avea. Acel animal frumos, urs, cu care probabil te-ai mândrit în viața ta spunându-le prietenilor tăi că tu ai păduri cu urși carpatini, a avut neșansa să fie lovit de mașina ta cotețoasă, de mașina ta de căcat, cu care te cari pe tine, adică de mașina ta care cară un căcat.

Acum cu ce te mai mândrești, zacuscă ordinară, diletant odios și spermatozoid ovuloidat la ora când dracul n-avea chef nici să fută?

Vorbesc urât? Mă întrebi tu pe mine, scârbavnic mădular sau împuțită de conservă de pește care ești? Că cam cum dracului să te ia, ostoit făcut din labă, muci aruncați pe păreți, ar fi să te prind în pădure și să te fut în cur până apare nervoasă Crăiasa Pădurii și apoi să te las cu pula în cur, să mori, dracului, ca un biped ovuloidat, ca o latrină, ordinară?

Vorbesc urât? Acum ești mândru că ai ucis un urs? Ai și tu o realizare în viață. Latrinele de lângă tine sunt la fel de mândre? Mădular obosit care ești! Da, știu, sunt mândre latrinele, când ai făcut copii cărai muște cu mădularul. Trei de i? Bă, ești prost? Ești cumva dăștept? Nu m-aș fi gândit? Și eu care mă gândeam că vorbesc doar cu proști. Nu cu animale, să ne înțelegem, alea sunt deștepte și au legi clare.

Ursule, dragule, frumosule, iubitul meu care te hrăneai cumva, care nu m-ai rănit niciodată, care stăteai acolo, în lumea ta, fără să distrugi și fără să aștepți ceva de la cretinii numiți oameni, îmi cer eu iertare, în numele prostului. În numele tuturor. Îmi pare rău. Te plâng eu. Te iubesc. Să-ți spun că nu se va mai întâmpla? N-am cum. Iei ie mulți. N-am cum să-i controlez. Dar te asigur că în mine ai avut un prieten. Am FOST și SUNT mândru de tine.

Te-am vorbit de bine și cu drag și iubire te-am știut pe acolo, prin păduri, pe undeva. Asta e, asta a fost. Ne vedem în viața următoare. Cu proștii n-ai cum.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.