4 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Lua-ţi-aş sondajele la trântă

(Atenţie, acest articol s-ar putea să conţină limbaj licenţios, dacă citeşti mai departe o faci pe răspunderea ta)

Iar primesc pe email căcaturi de care unii se ocupă în lipsă de timp şi creier. Azi m-a vizitat RCS – RDS. Ha, ce surpriză, mi-am zis! Când deschid – că am fost hotărât să deschid, indiferent de balega pe care riscam să mi-o aduc în curte – constat că nu erau ei, ci nişte cretinoizi glumeţi care cred că toată lumea „ie proastă”. Bă, băieţii cu sondajele de la CSOO, RDS – RCS, chiar dacă sunt pe-acolo şi şmecheri, ştie să „vorbeşte” cât de cât bine româneşte, nu ca voi, care traduceţi texte în româneşte cu Google Translate. Înţelesu-m-aţi?

Iote-te ce zice aşa-zisul RDS – RCS

Felicitări (moamă ce m-am mai udat când am citit asta), stimate utilizator rds – rcs, aţi fost selectate aleator (cum şi de ce grijania mă-tii am fost selectat?) pentru a participa la un studiu anual de utilizare (boule, faci studii sau sondaje, că eu ştiu că sunt două lucruri diferite?). Completează sondajul nostru de 15 secunde, pentru o şansă de a obţine un 200€ Royale500 Bonus®. Stare Recompensă: 7 Rămase.

Lua-ţi-aş euroii, royalele şi bonusurile marcă înregistrată fix pe dânsa, ca să nu zic pulă, pardon, penis. Nici nu ştiu cum să vorbesc cu cretinoizii humanoizi.

Ce mai scriu în emailu’ meu cei care se dau de la Centrul Sondajelor de Opinie Online, „parteneri” ai RDS – RCS?

Acest sondaj este o Reclamă (bă, eşti prost?). Confidenţialitatea datelor tale este importantă pentru noi (sunt convins, din acest motiv mi-aţi şi făcut o vizită inopinată, să vedeţi cum stau cu confidenţialitatea datelor personale, grijania mamii voastre de emailonoizi ce sunteţi). Noi nu colectăm informaţiile personale în acest chestionar. NICI un furnizor de servicii de internet este autorul (bine că măcar îmi spuneţi de la bun început), a participat în sau în orice fel a revizuit această reclamă sau a autorizat-o…

Tu ai înţeles ceva? A, deduci? Citeşte tu mai departe şi distribuie articolul  să afle lumea că umblă pe net nişte aşa-zişi erdeişti – ercesişti care îţi infectează calculatorul pentru a putea mai apoi să-ţi umble la confidenţialitatea datelor personale. Înainte să închei te avertizez că mesajul acesta îţi poate apărea pur şi simplu pe ecran în timp ce te dai cuminţel pe internet. Atenţie.

rds-rcs

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.