5 oct. 2015
  |   6 Comentarii

Cum să-ţi spargi maşina? Te duci pe DJ 572

Am fost plecat pe Cheile Nerei, iar de la Oraviţa am setat GPS-ul să mă ducă spre Hunedoara. Dar despre această drumeţie povestim mai târziu. Deocamdată vreau să-ţi arăt cum se prezintă turiştilor străini un Drum Judeţean în secolul vitezei. O să observi o potecă, o uliţă, nicidecum un DJ. Nu te duce pe acolo, sfatul meu, ocoleşte, plăteşte carburant în plus dacă nu vrei să plăteşti reparaţia la o maşină întreagă. Crede-mă că ştiu ce spun, am fost acolo. Priveşte.

6 Răspunsuri la Cum să-ţi spargi maşina? Te duci pe DJ 572

  • Victor Bologa spune:

    Cei de la Consiliul Judetean ar trebui sa ia masuri pentru a reabilita acest drum judetean. E dezastru sa circuli pe un asemenea drum. Nu sunt din zona, sunt din Iasi, la noi in judetul Iasi , cei de la Consiliul Judetean au modernizat drumurile judetene cu kilometri de asfalt, proiectele fiind realizate cu bani europeni.

    • Şi acela nu este singurul drum din zona aceea care să arate ca după război. Crede-mă mai bine mergi pe lângă drum, eşti mai în siguranţă.

  • Kmi spune:

    Acum te mai miri de ce soferii de Caras merg ca cei din Regatul Unit, pe partea stânga? Ei nici nu stiu sa conduca ci doar sa ocoleasca gropile. Cred ca au avut la examen proba de ocolire gropi/cratere din asfalt contracronometru.
    Inca o data fac afirmatia ca avem o tara frumoasa, dar nu stim sa ne punem in valoarea ceea ce natura ne-a daruit. Domnii de la Consiliu Judetean ar trebui sa coboare din birourile lor confortabile (macar o data pe saptamâna!) si sa strabata cu o batrâna Dacie toate, dar toate drumurile judetene, comunale, sau potecile acolo unde-si duc viata cei care cu inima larga le dau votul la alegeri.
    Cât priveste masina noastra româneasca, Dacia precum s-a vazut si-a dat examenul maturitatii. A trecut cu bine prin gropi. Nu trebuie uitat nici maiestria soferului! Respect!

  • […] Cascada Bigăr din Județul Caraș Severin este considerată de americani o minune unică a naturii. Este, am văzut și am fotografiat acel loc. Ce nu știu americanii este că pe acele meleaguri trece un Drum Județean care arată ca o potecă, ca o uliță, ca ceva ce seamănă a drum de țară. (Bigăr și DJ 572) […]

  • […] Parcul Național Cheile Nerei – am vizitat Lacul Dracului și cascada Bigăr. La întoarcere am venit pe un drum de țară, mai mult potecă de munte, căruia autoritățile îi spun Drum Județean. Despre asta am scris aici. […]

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.