20 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Spectacol pe Empire State Building

O proiecţie spectaculoasă făcută pe clădirea Empire State Building a avut ca scop prezentarea unor vietăţi ale planetei ameninţate cu dispariţia. Pentru câteva ore, una dintre cele mai înalte clădiri din lume a fost transformată într-un ecran gigant pe care au apărut leopardul de zăpadă, diavolul de mare şi alte creaturi terestre sau maritime aflate sub ameninţarea dispariţiei definitive din viaţa de pe pământ.

Spectacolul a fost conceput de Louie Psihoyos, director executiv la Oceanic Preservation Society, şi Travis Threlkel, un regizor şi fotograf renumit în domeniul publicitar. Un eveniment pe cât de grandios pe atât de util. Omul nu se mai uită ce lasă în urma lui, el distruge şi transformă orice în scopul evoluţiei, uitând de fapt că natura este cea care ne ţine în viaţă. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.