21 feb. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Da, știu, prostia nu doare

Prieteni, cunoștințe, diverși amici care mai bântuiți pe aici, am o întrebare, altă întrebare, desigur: ”Eu numai ies de aici până când nu se…”. Nu contează ce nu se, contează că ”numai ies”. M-am tâmpit eu sau am rămas în urmă cu noile reguli ale Academiei Române? Eu cred că am greșit filmul, vroiam ceva de dragoste, nu mă gândisem chiar la un sefe… Poate mă ajută cineva să-mi regăsesc firul. Și sper s-o facă mai ales cei cărora le place filmul ăsta peste care am dat din întâmplare… Asta în cazul în care contează pentru voi că ”NU MAI IES” să-mi iau o bere pentru filmul următor (am șters numele actorului principal, nu vreau să mă simt umil în umbra lui de mare geniu).

P.S. Vă rog, fără prea multe cuvinte suplimentare că stricați corola de minuni. Da, desigur, există și o corolă de minuni proaste. Ei, cum, ”nuștiați?”

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.