27 nov. 2013
  |   6 Comentarii

Succesul nu te doboara, te intareste

Am scris aici aseara despre succes si esec. Am pus si filmulete. Merita sa le vezi. Eram speriat, pentru ca si eu, chiar daca ma numesc Uries, pot fi speriat. Frica te intareste sau poate sa te faca mai puternic. Cand iti este teama te pregatesti de ce este mai rau, cand nu ai frici nimic parca nu conteaza. Dar vise, vise marete ai? Vis maret inseamna acea stare de spirit in care iti doresti sa faci orice astfel incat sa atingi starea aceea de spirit la care visezi.

De esec se sperie aproape toata lumea. De aceea sunt doar cativa invingatori in toate competitiile. Esecul sperie, succesul ne ademeneste, ne soarbe din priviri si ne face sa credem de cele mai multe ori ca nu poate fi atins decat de cei care au un card de credit anume.

Cum arata succesul? Poti sa raspunzi la intrebarea asta? Poti sa-mi desenezi asa ceva? Nu poti? Poti insa sa-mi spui ce a contat cel mai tare in viata ta, poti sa-mi arati ceva care te-a determinat cel mai mult sa lupti, poti sa imi spui ca asa ar arata succesul pentru tine. Orice ai face, succesul arata diferit de esec. Esecul inseamna un pas spre succes sau un pas spre dezastru, depinde cum privesti si cum iti doresti sa traiesti.

Am o fetita si ea inca nu stie ca are un tata, doar asa crede. Bijuteria asta de la LuxuryGifts.ro am sa i-o ofer si am sa-i spun atat: ca sa atingi succesul va trebui sa te antrenezi pentru a putea face fata la cat mai multe esecuri.

colibri-swarovski

Articol scris pentru Super Blog 2013.

6 Răspunsuri la Succesul nu te doboara, te intareste

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger