27 nov. 2013
  |   6 Comentarii

Succesul nu te doboara, te intareste

Am scris aici aseara despre succes si esec. Am pus si filmulete. Merita sa le vezi. Eram speriat, pentru ca si eu, chiar daca ma numesc Uries, pot fi speriat. Frica te intareste sau poate sa te faca mai puternic. Cand iti este teama te pregatesti de ce este mai rau, cand nu ai frici nimic parca nu conteaza. Dar vise, vise marete ai? Vis maret inseamna acea stare de spirit in care iti doresti sa faci orice astfel incat sa atingi starea aceea de spirit la care visezi.

De esec se sperie aproape toata lumea. De aceea sunt doar cativa invingatori in toate competitiile. Esecul sperie, succesul ne ademeneste, ne soarbe din priviri si ne face sa credem de cele mai multe ori ca nu poate fi atins decat de cei care au un card de credit anume.

Cum arata succesul? Poti sa raspunzi la intrebarea asta? Poti sa-mi desenezi asa ceva? Nu poti? Poti insa sa-mi spui ce a contat cel mai tare in viata ta, poti sa-mi arati ceva care te-a determinat cel mai mult sa lupti, poti sa imi spui ca asa ar arata succesul pentru tine. Orice ai face, succesul arata diferit de esec. Esecul inseamna un pas spre succes sau un pas spre dezastru, depinde cum privesti si cum iti doresti sa traiesti.

Am o fetita si ea inca nu stie ca are un tata, doar asa crede. Bijuteria asta de la LuxuryGifts.ro am sa i-o ofer si am sa-i spun atat: ca sa atingi succesul va trebui sa te antrenezi pentru a putea face fata la cat mai multe esecuri.

colibri-swarovski

Articol scris pentru Super Blog 2013.

6 Răspunsuri la Succesul nu te doboara, te intareste

  • MARIANA SELIUC spune:

    „Uneori scriu sa-mi strig trairile”,asta am simtit-o si la tine .Ai scris frumos si acest articolsi ce pot sa spun ai pus atatea intrebari ai vrea sa-ti raspund sau te las pe tine sa deduci ? Dar eu cred ca nu este om sa nu-i fie frica de esec ,mai ales cand pune mult suflet sa realizeze ceva .Dar eu gandesc asa :conteaza sa participi nu-i neaparat sa si castigi .Cum definesc eu succesul ?Acea stare de fericire ca mi-am indeplinit cu bine indatoririle sau faptul c-am putut incuraja o persoana sau c-am fost”omul potrivit la locul potrivit „.In ce priveste ce m-a determinat sa lupt in viata a fost iubirea pentru copii mei iar succesul il resimt tot in ei ,ca s-au realizat si sunt la casa lor .Ce sa spun ,cred ca intotdeauna am fost o persoana rezonabila ,n-am cerut prea mult de la viata.Esecul cred ca-l resimte asa profund cei care nu sunt rezonabili si care nu accepta sa piarda .Dar daca ma intrebi de dezamagire si zile proaste asa ceva am simtit mereu in viata ,sunt si eu om ,dar am incercat sa vad mereu partea plina a paharului si sa apelez la oameni pozitivi pentru a ma incuraja .Asa ca eu as spune „Esecul nu te doboara ci te face sa mergi mai departe cu capul sus „.

  • MARIANA SELIUC spune:

    In privinta filmuletelor te felicit !

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.