10 apr. 2017
  |   3 Comentarii

SuperBlog mă provoacă, să mă sau să nu mă, mai bine mă, că ce mama dracului, de ce nu?

Și se făcea că, vegetând pe plaiurile patriei, pe un deal uitat de lume, unde, culmea, aveam net și curiozități online, descopăr că SuperBlog mă urmărește, îmi stă în coaste și mă provoacă din nou aruncându-mi drept momeală pe cei de la Momondo. Am fost și eu curios să știu de ce le spune Momondo, dar am rămas la stadiul de curiozitate. Nu mă bag chiar peste tot.

Și parcă citeam că e vorba de o probă cu o fotografie, pe care s-o povestești, pe care s-o faci cunoscută, mă rog, ceva cu fotografii… Și m-am uitat și la premii. Și-am văzut ceva cu bilete de avion în valoare de vreo 500 de euro… Măi prieteni, păi cu 500 de euro mă plimb prin toată lumea. Dacă știi cu ce să te dai, chiar dacă ai rău de avion, ca mine, că eu aproape că leșin când se pune vrabia pe aripa avioanelor de la Wizz Air. Vrabie pe naiba, că nu ajung orătăniile alea mici la 10.000 de metri, chiar la granița cu norii lu’ mnezeu…

În fine, eu v-am anunțat, mă bag la Spring SuperBlog, că vreau să mă dau cu Momondo, nu de alta. Am fost sincer și suficient de scurt?

3 Răspunsuri la SuperBlog mă provoacă, să mă sau să nu mă, mai bine mă, că ce mama dracului, de ce nu?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.