29 iun. 2013
  |   16 Comentarii

Trei zile de calvar

In ultimele zile am avut parte doar de cosmare. Prima data s-a stricat rooter-ul de la firma. L-am resetat, reconfigurat, resuscitat. Nimic, verdictul final: mort prin asfixiere cu energie electrica. Mno, ce sa fac. Am luat altul. Actul doi, schimbat rooter, nu merge intrnetul pe laptop. Pai si eu ce fac daca nu am net? Suna la provider, ala zice ca la el merge. Da, omule, da la mine nu merge, zic, nervos! Ma rog, o zis ca imi trimite pe cineva. N-o venit nimeni, decat dupa ce i-am sunat pe toti de la rds, dar deja era tarziu, rezolvasem singur.

Actul trei: instaleaza windows, programe, casuta de email, configureaza, reconfigureaza. Ma asez linistit si dau sa intru pe gmail. Soc, imi spune ca nu e buna parola. Mai goagle, zic, tu te joci cu nervii mei? Pai ieri nu tot cifrele si literele alea le-am introdus? Ma pune frate sa fac giumbuslucuri, flit-flacuri, imi cade fata, im adun falca de pe jos, tot nimic. Mi-am pus la indoiala memoria si tot ce cred eu ca am bun. Intr-un final, primesc si raspuns: ne cerem scuze, a fost de la noi. Poftim? Ma rog, nu va mai plictisesc. Ma asteapta un gratar si niste prieteni.

Si ca sa nu va plictisiti va las cu galeria de imagini de mai jos.  E vorba de diverse. In alta ordine de idei precizez pentru cine este interesat ca fotografiile nu-mi apartin. Habar n-am de sursa, le-am gasit prin calculatorul cu windows nou nout. Sa fiti cuminti. O sa revin.

16 Răspunsuri la Trei zile de calvar

  • Cartim spune:

    De regula cand se strica una pica toate… cat despre nervi, in IT trebuie sa ii ai tari… Google face nazuri mari cu parolele, am pierdut una si abia mi-am recuperat-o, dupa ce am bagat numele catelului, romanul preferat… mai repede imi faceam alt email :))

    • Uries spune:

      Ai mare dreptate cu nervii de otel pentru domeniul IT. De cativa ani ma ocup cu asa ceva si am intalnit destul de multe situatii care m-au intors cu cracii in sus. Legat de google spun aici, ca sa stie si altii, in caz de nevoie: daca goagal nu mai recunoaste parola sau user, sterge tot istoricul din browser, da tot. Si nu dispera, repeta. Multumesc Cartim pentru vizita. Happy Weekend!

  • elly weiss spune:

    Imi pare rau ca ai avut atatea probleme. Cateodata se intampla chiar toate nenorocirile, din pacate. Faza cu gmail e chiar enervanta.
    Numai patru foto? 🙁 Ma asezasem gata sa privesc vreo 10 cel putin 🙂
    Happy weekend! Totusi 🙂 Sper sa nu mai ai ghinioane 🙂

    • Uries spune:

      Multumesc Elly ca mi-ai fost alaturi macar cu gandul, la ghinioane dinastea un umar pe care sa te sprijini e mai bun decat nimic. Pozele mele, productie personala, le pastrez pentru dincolo 🙂 Mai scap si pe aici cateva… Acuma a reintrat totul, aparent, in normal. Happy Weekend!

  • Minnie spune:

    Sper ca nu te-ai ars la limba de la gratar si nici nu l-ai ratat! Asta ar fi chiar ghinion! 🙂
    Duminica faina!

    • Uries spune:

      De ars m-am pazit cu strasnicie, doar eu am taiat si-am impartit. La fel sa fie si a ta duminica. 🙂

  • Tina spune:

    Pai stii vorba „Un necaz nu vine niciodata singur”? Uite sa stii. Amuzante si pozele.
    Happy Weekend!

    • Uries spune:

      Pai atunci trebuie sa ne pazim de primul necaz, astfel le vom evita si pe cele care vin in lant, nu? Happy Weekend si tie! Ce-a mai ramas. 🙂

  • Sonia spune:

    „Zâmbește! Mâine va fi mai rău!”, așa zice Murphy. :), dar parcă nu sună prea bine expresia asta. Așa că mai bine o voi cita pe Scarlett O’Hara. Îți amintești cum se termină „Pe aripile vântului”? ” La urma urmelor, e şi mâine o zi”, zice eroina principală. Iar eu adaug că și o nouă săptămână. Pe care ți-o doresc super!

    • Uries spune:

      Multumesc pentru incurajari si urarile de bine. Eu merg pe principiul meu, daca aici nu merge bine, mutat-te mai incolo, dar acum, nu maine! 🙂 O saptamana frumoasa si tie.

  • geanina spune:

    Mai avem si zile asa…gri! Dar totul e bine cand se si termina bine.
    Eu nu-mi gasesc locul de vreo saptamana, dar si cand l-oi gasi! Atunci sa vezi bucurie…;)
    Saptamana faina sa ai!

  • E bine ca totusi te-ai descurcat singur….La mine, nici macar acuma, dupa 16 zile de la depunerea cererii, providerul nu a trimis pe nimeni sa ne faca conexiunea la net …. Astfel sa nu se astepte sa platim o luna intreaga 🙂

    In fine, important e ca totul acuma e pe calea care trebuie, nu? O saptamana frumoasa si fara incidente ;P!

    • Uries spune:

      Da, Alexandra, internetul merge acuma ca uns, doar ca Laptopul inca imi face probleme… Multumesc oricum pentru incurajari. La fel… 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.