24 nov. 2015
  |   1 Comentariu

Turist Rătăcit a ajuns în atelierul de fotografie

Proiectul Turistul Rătăcit a ajuns la ediția cu numărul 7. Am început pe o ploaie mocănească, am trecut prin aventuri cu un nebun slobod pe străzi, iar acum îl duc în Atelierul de Fotografie organizat de ArtaVizuală21.

Turistul Rătăcit se află la început de drum. Din 2016 voi pleca prin țară să mă rătăcesc și prin alte orașe, în urbe sau locuri unde turiștii vin, poposesc și ne privesc țara, locurile, obiceiurile și mai ales năravurile.

Dar toate la timpul lor. Deocamdată anunț și pe blog că pe data de 26 noiembrie 2015 am fost invitat la Colegiul Național Decebal din Deva să prezint în cadrul Atelierului de Fotografie, ediția de sfârșit de an, Proiectul Fotografic Turistul Rătăcit.

Vor fi prezentate cinci proiecte-portofolii. Jesica Brenda Codină – 365 la final, Traian Urieș – Turistul Rătăcit, Marius Romulus Isfan – Deva 365, Adrian Sopincean – Peștera Șura Mare, Grigore Roibu – Pe drumul aurului.

Biletele sunt deja plătite pentru toată lumea. Glumesc, intrarea este liberă pentru toți pasionații de fotografie. Mai multe detalii în afișul evenimentului sau pe pagina de facebook, adică aici.

Un răspuns la Turist Rătăcit a ajuns în atelierul de fotografie

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.