28 nov. 2015
  |   1 Comentariu

Turistul Rătăcit a fost la Atelierul de Fotografie

După cum anunțam în articolul ăsta, la ultimul Atelier de Fotografie din acest an au fost prezentate cinci proiecte-portofoliu. Am fost și l-am predat pe Turistul Rătăcit, să-l vadă toată lumea, să-l urmărească toți, dacă e cazul.

Iubitorii de fotografie, ce-i entuziasmați de orice dar în același timp de nimic nu au fost prezenți. Cu sau fără prezența lor AF și Turistul Rătăcit au fost prezenți. Presa locală nu a considerat importante proiectele hunedorenilor, așa că a dormit sau a fost prezentă la eternele accidente de pe străzile patriei. Mai dă-o-n pana mea de cultură, nu-i așa?

Nimeni nu reproșează nimănui nimic. A fost fain, ca la ardeleni, a fost bine, ca de obicei. Mi-am uitat spiciul în mijlocul pixelilor, adică nu l-am tipărit, cum vroiam de fapt. Dar nu eu l-am conceput pe Turistul Rătăcit? Păi și-atunci?

Fotografii multe, fotografii frumoase, de calitate. Proiecte pline de emoții, oamenii faini și curioși. Asta înseamnă de fapt AF.

Turistul Rătăcit se pregătește să pătrundă și în alte orașe. Poate în sfârșit vede și lucruri grozave, nu doar urâțenii, precum spun alții că vede.

P.S. Turistul Rătăcit este plecat să sărbătorească Ziua Națională a României în… Te las pe tine să ghicești. Dacă nu te descurci cu ghicitul în cafea și mai ales în zodii, apasă aici. Detalii despre Proiectul Turistul Rătăcit găsești aici.

Galerie

Un răspuns la Turistul Rătăcit a fost la Atelierul de Fotografie

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.