21 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

De unde dracu’ tot faceţi rost de ei?

Nu ne-a trebuit prea mult ca să ne dăm seama că nici de capul lui Iohannis nu-i nici o sfârâială. Acest adevăr este dezvăluit chiar şi de sondaje, aşa proaste cum sunt ele. Şi 22 de procente pierdute în doar 6 luni arată o situaţie cel puţin dramatică, ca să nu spun penibilă şi descurajantă pentru toţi românii. Vai de capul tău de preşedinte arogant. Mai şi râzi câteodată ca prostul. De parcă de râsul tău ne arde nouă acum. Am mai avut pe unul care rânjea la popor, ne-am săturat.

În loc să-şi suflece mânecile şi să se apuce de treabă ca neamţul, aşa cum s-a lăudat, Iohannis se apucă de cheltuit banii românilor pe chestiuţe prezidenţiabile, gen clanţa de la uşă, alarma din curte (de parcă fix acuma cineva vrea să-l omoare ), scara de incendiu etc. Băh, tu chiar eşti prost?

Aşa ne trebuie. De unde dracu’ tot faceţi rost de preşedinţi din ăştia?

(foto: Academia Caţavencu)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.