16 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Vadim Tudor, omagiatul prostimii

Mă uitam la ştiri şi am observat că la trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor vrea să ajungă doar prostimea, doar cei care au fost manipulaţi ani de-a rândul nu doar de Vadim Tudor, ci de toată clasa politică. Uită-te şi tu, foarte rar mai apare câte un politician care vrea să-i aducă un ultim omagiu lui Vadim. Nu mai spun de membrii Partidului România Mare, care lipsesc cu desăvârşire, parcă i-a înghiţit pământul.

Dacă se trezeşte careva să dea cu pietre îl invit să se uite mai întâi la ştiri, atent, va putea astfel observa că nu inventez nimic, ci doar relatez ceva ce observ. Şi nu mă justific, doar spun. Vadim a fost idolul prostimii, ghimpele politicienilor, duşmanul celor care aveau curajul să-l înfrunte, politicianul care îşi dădea singur dreptate, omul care a vrut să fie preşedintele celor care erau şi încă sunt predispuşi manipulării.

Nici Senatul nu a vrut să găzduiască pentru ultima oară trupul şi sicriul lui Vadim Tudor. De ce oare?

În rest, fie-i ţărâna cât mai uşoară!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.