25 feb. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Vals cu ploaie și Linke – Dans murdar (III)

Ăsta-i ultimul mesaj pe care îl mai am pentru tine. Mă bucur că te-ai potolit, că bei vărsat de vânt și că te ocupi de chiloții tăi. Atâta poți, atâta să faci. Chiloți. Cu care să-i îmbraci pe cei cu coaie mari, cu pizdă scumpă sau prea largă. Fii tu. Așa cum ești. Să ratezi și să te oprești pe motiv că nu cunoști traiectoria nu-i un viciu, ci o greșeală. Asumă-ți greșelile. Cel mai ușor lucru din lume este să renunți. Ai ales asta.

Asumă-ți și simte-te ușurată. Ne-am simțit, ne-am vrut, ne-am dorit. Piciorul meu nu se mai vrea între ale tale. Când mergeai pe mijlocul străzii ca nebuna nu eram excitat, cel mult, dezgustat. Bea și fumează, trăiește-ți trauma. Asumă-ți prostia și singurătatea. Asta nu doare mai tare ca insistența în a crede că ești perfectă. Mă bucur că te-am cunoscut, beții faine îți doresc. Cu diacritice.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.