6 iul. 2013
  |   8 Comentarii

Vorbesc singur, deci nu ma contrazice nimeni

Buna ziua. O sa incep prin a va ruga insistent sa-mi spuneti care este parerea dumneavoastra despre tsplvc. Cum adica despre ce? Ce nu intelegeti? Nu doresc decat o simpla opinie despre pselpvc. Nu glumesc, eu chiar intreb serios. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul opinie va rog sa va informati de aici. Deci, repet, va rog sa-mi spuneti care este parerea dumneavoastra, in anul 2013, ca si om cu un statut social, despre idea de a avea pslepvc, la tinerete sau la batranete.

Va rog sa fiti seriosi si sa ma credeti ca azi am ras cu lacrimi. Mai in gluma, mai in serios, spun ca a fi tampit poate fi o meserie. De exemplu, faci o emisiune cu si despre indivizi la care le patineaza mintea, iesi in strada, cu un microfon si o camera, si incepi sa faci pe idiotul, sau poti doar sa te balbai, audienta vei avea 100% garantat. Depinde cum iti iese mai bine la repetii. Unii chiar fac asta si le iese de minune.

Dar cum ar fi sa te intrebe cineva ceva, sa nu intelegi intrebarea, dar sa dai totusi raspunsuri avizate, de specialist? Da, sa nu intelegi ce esti intrebat, dar tu sa oferi totusi o opinie. Se pare ca unii stiu tot, chiar daca nu inteleg nimic din tot ce-i inconjoara. Dar mai bine ascultati ce spune reporterul si oamenii din clipul selectat express pentru HAPPY WEEKEND! – Ediţia 26.

Si astept cu interes raspunsul la intrebarea ce parere aveti despre tplefpvc? Cu detalii detaliate in cele mai mici detalii. Daca se poate si cateva amanunte detaliate e si mai bine. Sa aveti un wekkend fain si un psfpvc fericit!

8 Răspunsuri la Vorbesc singur, deci nu ma contrazice nimeni

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger