6 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Am vrut să duc un refugiat la Cinema City

Vorbesc serios! Chiar am vrut să fac cinste cu un film 3D la proaspătul Cinema City deschis la Deva, dar nu am dat de nici un refugiat. Căci pentru refugiaţi am avut dare de mână surprinzătoare chiar şi pentru mine. Prin urmare pun o întrebare: n-aţi văzut refugiaţi prin Deva sau Hunedoara?

Am fost invitat să particip la inaugurarea primului cinematograf mai de doamne ajută deschis la Deva chiar în Shopping City Deva. Şi m-am dus, direct de pe munte, adică direct de la Cheile Nerei. Acolo multă lume VIP cu fel şi fel de ţinute şi zorzoane. Eu aveam camuflajul de fotograf pe mine şi unii chiar se uitau la mine ca la un refugiat. De-acolo mi-a şi venit ideea cu refugiatul dus la cinematograf pe banii sau invitaţia mea.

Una peste alta, eu zic că încă este bine, în ciuda islamicilor care ne invadează teritoriile fără graniţe. Acum Deva şi Hunedoara şi Haţeg şi Călan şi tot judeţul dispun de cinematograf 2 şi 3D. De acum ne doare fix la bască. Poate să vină şi bunicii refugiaţilor, noi avem unde să vedem ultimele noutăţi din industria cinematografică. Cine ştie, peste un an, poate doi, avem ocazia să vedem şi o producţie hollywoodiană numită Adevărul despre Refugiaţii anului 2015.

Dar am mai scris despre Cinema City Deva şi aici. Aşa că în afară de faptul că investiţia într-un astfel de multiplex se ridică undeva la 4 milioane de euro nu prea mai am ce să-ţi spun. Dacă dai de un refugiat dă-mi de ştire, că sunt hotărât să-i fac cinste cu un bilet la The Marţian, să vadă şi el ce înseamnă să supravieţuieşti pe planeta Marte sau pe Pământ. Şi nu uita, rezervare de bilet poţi să-ţi faci chiar şi online. Încă ceva, atenţie la mesajul enigmatic din trecutul lui James Bond.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.