5 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Să ai un weekend răcoros

Ce facem în weekendul ăsta? A venit răcoarea şi ploaia, atmosfera este perfectă, cel puţin pentru mine. Un pescuit, o degustare de must, o plimbare scurtă prin parc, o şedinţă foto în aer liber, lâncezeală pe marginea piscinei. Altceva ce am putea face. Varinate ar mai fi, totul depinde de buget şi de disponibilitatea ta, a mea, a lui, a lor. Hai să vedem ce ne putem trece în agenda pentru acest weekend.

Un eveniment super cool ar fi acesta, Ceremonialul Schimbului Gărzii Cetății Alba Carolina. În fiecare zi de vineri, de la ora 19:00, poţi asista la spectacole și demonstrații militare susţinute în Cetatea de la Alba de Legiunea a XIII-a Gemina şi Lupii Apoulonului. Sâmbăta şi duminica, în acelaşi loc, la orele 12 ale zilei, poţi să asişti la ceremonialul schimbului gărzii de onoare a cetății. (vezi detalii)

Oktoberfest Brașov 2015, 3 – 13 septembrie. Ce poţi să faci acolo? Râuri de bere, muzică germană, fanfară, specialități culinare bavareze, bere nefiltrată, un cort imens decorat alb-albastru, jocuri cu premii. Tu alegi, important este dacă vrei să fi acolo. (vezi detalii)

Băieţii ăştia nu au un site de prezentare, deşi le-am spus că pot să-i ajut în acest sens, dar oricum merită să participi la Festivalul DacFest – Sub semnul lupului 2015 pentru că sunt pregătite multe surprize faine şi în plus ai ocazia să-i vezi pe daci şi pe romani în acţiune. 4-6 septembrie la Magura Uroului – Simeria, Judeţul Hunedoara. Eu mă duc acolo, ne vedem când ne întâlnim. (ceva detalii)

Dacă toate cele de mai sus te enervează şi tu ai chef maxim de adrenalină urcă repede în maşină şi tai-o la Urban Explosion, Romexpo, 4-6 septembrie 2015. Nu lasă acasă placa de skateboarding, rolele sau bicicleta. Atenţie, intrarea este liberă. (vezi detalii)

Weekend răcoros să ai. Baftă şi miracole.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger