14 aug. 2013
  |   4 Comentarii

Zi declarata libera in ziua premergatoare sfarsitului lumii

Nu este o gluma, cel putin nu din partea mea. Pe site-ul petitieonline.ro am gasit postata, evident, o petitie intitulata chiar asa: “Zi libera de sfarsitul lumii”. Autorul, Stefan si-atat, isi motiveaza petitia precizand urmatoarele: “Deoarece in fiecare an se anunta sfarsitul lumii, consider ca ar fi necesara o zi libera pentru pregatirea acestui eveniment inevitabil.”

Chiar asa, de ce nu am sta linistiti si liberi cu o zi inainte de fiecare sfarsit al lumii? De ce nu ne-ar prinde aceste sfarsituri anuale cu femeia noastra in brate sau cu un pahar de bere in mana (vorba unui semnatar al petitiei), de ce sa nu fim liberi sa ne angajam chiar un avocat care sa-l dea in judecata pe Dumnezeu pentru daune morale aduse in fiecare an? De ce?

Si de ce sa nu avem inca o zi libera, daca in fiecare an muncim doar duminica si restul zilelor suntem liberi? Eu propun sa semnam cu totii aceasta petitie, ca o sa fie foarte fain la fiecare sfarsit de lume si ne putem duce chiar la gratare si bere chiar si dupa ce castigam procesul intentat lui Dumnezeu pe motiv ca ne tot duce in teroare. Totusi, ma intreb, daca intr-o zi dinasta libera chiar vine un sfarsit de lume? Uite aici si petitia.

Inca ceva, stiai ca pe 23 august 2013 vom avea parte de un alt sfarsit de lume, deoarece Rasputin, beat mort fiind, ne-a blestemat? Pe de alta parte, stiai ca Nostradamus o spus ca in 2013 va incepe un nou razboi mondial? Nu eu spun asta, astia de la click o spun.

4 Răspunsuri la Zi declarata libera in ziua premergatoare sfarsitului lumii

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.