29 mart. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Atunci când mi-e limbă plimba-n gură citind be unu punct ro

Și io mai scriu uneori fără subtitrare, dar când îi văd pe ăștia de la be unu punct ro parcă prind curaj. Că ziariști cu ciucuri de la be unu punct ro scriu știri neștiute când au cel puțin vreo treișpe beri la bord aproape că m-am convins. Am totuși o problemă când dau să deschid dulapul cu internet și năvălesc peste mine ziceri de genul ”totodată, aceștia (16 companii aeriene, cică) vor oferi vouchere în momentul în care pasagerii optează pentru ele.”

Nu de alta, zic și io, dar știrile se scriu cu plimba-n gură și cu toate țâțele prin sutien. Nicidecum așa.

Aviația a fost o victimă de afaceri timpurie a invaziei Ucrainei de către Moscova, deoarece Occidentul și Rusia au impus interdicții în spațiul aerian. Acum, locatorii se confruntă cu deprecieri mari sau cu o luptă lungă de asigurări, pe măsură ce termenul limită se pregătește pentru rezilierea contractului de leasing de avioane sub sancțiunile Uniunii Europene.

Sursa: Be unu punct ro

Un grup de operatori aerieni europen au convenit să returneze banii pentru biletele de avion, în cazul în care zborurile au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19. Aceștia spun că în viitor sunt dispuși să ofere detalii ample cu privire la dreptruile pasagerilor.

Sursa (la operatori aerieni): Be unu punct ro

Băh, dacă bei seara și dimineața te trezești mahmur nu te îngrijora, o să te trezești brusc dacă citești știri scrise la mahmureală de pă be unu punct ro. Baftă și miracole.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.