20 mai 2022
  |   2 Comentarii

Băi, fato, tu chiar ești imbecilă, Ana Morodan?

Mno, Ană, ăsta-i roastul tău. Cu pită, să iei, fată, ardelenește, să nu-ți fie greață, Pietreanu și de tine râdea. Fix la aiumor. Ana Morodan, am zis că nu puteam să nu ți-o zic, că tu chiar ești imbecilă. Și chiar nu te îmbraci mișto, dacă te-or îmbrăcat alții înseamnă că și-or bătut joc de tine. Dacă ești vie mie îmi pari moartă, ești proasta României cu ciucuri, cu toți ăia șapteșpemii de euro pe care zic unii că brusc îi câștigi tu pe lună (prost ziarist, n-ai găsit altul?). După ce te-or pus să exersezi vorbitul la aiumor brusc mi-o fost dragă Dana Budeanu.

Chiar așa, faza cu vorbitul, parcă ragi? Vacile bunicii mele (unele erau ardelence, vacile, treceau zile până când răgeau ele) cântau, comparativ cu tine. Serios, mă uit la tine și dacă te aud mă gândesc la Joana, vaca lu` bunica, ea chiar era faină. Vacile sunt faine. Dacă râzi, când tu susții că râzi, io aproape că deduc că râzi. Ești ca Putin, aproape mort, cretin, dement și faci acțiuni militare pentru că tu te simți amenințat și că erau armele enervante în rastel.

Ana Morodan, în principiu tu ai impresia că ai ajuns la București, problema ta în București e că trebuie să-ți deseneze cineva că ești la București, mai ales în fiecare zi și cu aceeași cariocă.

Și în principiu vezi că ăla la care te zbârliși ca proasta-n bâlci și ca pizda la căcat, o scris texte mai mișto decât poți tu să vehemești dimineața pe veceu. Cătălin și Ion îl cheamă. Nu-i țin partea, doar zic.

Și ca să scriu despre tine m-am împrumutat de niște cuvinte. Că am zis, bă, se duce aia în juriu la aiumor și mimează râsul. Și io cum scriu, mi-am zis? Apoi, mai apoi, producătorii se plictiseau și-or zis, bă, de cine mai facem mișto? Voce vrem, doar să gâiguie ceva, una care -i proastă când respiră, că prezență din pulă. Ana Morodan, că nu se crede ea miștocară? Desigur, hai cu ea și ca roasteriță, că-i proastă și nu se prinde.

Bun, să-ți zic și restul. Să mori tu că lucul ăla e fain? Tu acasă ai oglinzi? Dana Budeanu e proastă și ea, dar e mai deșteaptă ca tine, deoarece știe să fie proastă în mod controlat. Că cu oglinda e greu, te vezi, dacă te și OBSERVI.

Și încă o chestie. Apăruși în juriu la aiumor, la un moment dat. Aveai mulți fluturi pe cap. N-am reușit să-i număr pe toți, pentru că erau negri și pentru că tu mi-ai confirmat ăghein (oleacă de romgleză) că blondă proastă-i pleonasm (acum, blondele, o să mă înjurați, vă rog, nu mă înjurați, chiar nu generalizez). Eu am prieteni cu mulți fluturi la cap, numai că stolurile lor au fix ceea ce n-ai tu.

Și ești și grasă și ai și țâțe tip șosetă, ascunde-le, în pula mea, că atunci când ”ploaie” zgârii noroiul. Și când îți curg grăsimile nu te fălești cu ele.

Am fost rău, știu. Și nu ești interesantă absolut deloc. Și nici nu te-aș fute, chiar dacă m-ai ruga declinând cuvântul membru pe post de mădular sau ștromeleag. Și Anca Dinicu când și-o mutat alunița pe stânga se referea cumva și la tine, dar nu te-ai prins. Și Anca Dinicu e actriță bună. Talentată, ca să înțelegi. Și tu. Și încetează să imiți.

Mno.

Acum o să-ți cer scuze pentru că am fost nesimțit. Că presupun că așa o să mă faci. Ți-am cerut scuze, nu mi-am cerut scuze. E greu, știu, pentru tine.
Și la final îți mai spun că ai o problemă cu articolele hotărâte. Și cu logica. Desigur. Mai ales.

Mno când ești proastă așa ești. Dacă nu vrei să faci ceea ce te-ai dus să faci, de ce dracului te-ai dus, vorba și lui Badea? Și nu, serios, tu ai inventat bancul cu babele care se întrebau dacă e noroi afară, că zici că erai la noaptea muzeelor cu țâțe, candidai fix pentru titlul io-s aproape proastă când port țâțe.

2 Răspunsuri la Băi, fato, tu chiar ești imbecilă, Ana Morodan?

  • Pandele spune:

    Putzake, se vede ca n-ai nimic ardelean in tine. Despre o femeie nu vorbesthti urat, intzelegi? Ca tipa asta, deshi ii prea ardeleanca shi pt gustu meu (am stramoshi in sate valahe din Ardeal atestate cu 80 de ani inainte de batalia de la Posada?) are umor autoironic cu gramada. Da, shtiu, voi in Sud nu avetzi autoironie, facetzi mishto de bulgari etc (Biblia spune despre pai shi barna, da voi mergetzi la slujba ca sa psalmodiatzi repetitiv doar). Te-am bagat in sama ca sa -mi dai o replica witty, uriesheasca, sa-tzi mai creasca traficu’, ca cu pozele e clar ca nu faci multe parale.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.