28 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu le mai dăm bani că-s corupţi

Ce zice acum câteva minute, pe Realitatea, ministrul pentru dialog social, Liviu Marian Pop: nu s-a plusat bani la bugetul Ministerului Transporturilor pentru că acolo au fost descoperite cazuri de corupţie. Aha, din cauză că voi aveţi oameni care au ales să facă mârşăvii în loc să construiască drumuri şi poduri în ţara asta, tot voi aţi decis să vitregiţi un minister foarte important pentru ţara asta.

Cred că era mai bine dacă curăţaţi rapid locul de politruci şi măreaţi bugetul la transporturi, aşa poate reuşeam cât de cât să ne vedem visul cu ochii cât mai repede: drumuri şi autostrăzi, căi ferate şi vapoare cât mai multe care mai şi exportă, că de importuri ne-am cam săturat. Sincer.

Eu cred că rectificările astea bugetare se fac după următoarea logică: mărim bugetul la sănătate să vedem dacă avem corupţi şi acolo, scădem la transporturi pentru că în zona aia avem deja corupţi. Există vreun minister în care n-au fost descoperiţi corupţi? Întreb şi eu.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.