15 feb. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Bătrânețea unei luptătoare de K1

Fetele din ziua de azi practică aproape orice, fotbal, judo, karate, dans, K1 etc. Am văzut femei angrenate în cele mai ciudate competiții. Am văzut femei care ziua sunt dive iar seara dau cu pumnii în sacul de box mai ceva ca Lucian Bute.

Una peste alta nu-i rău să practici un sport, ca și femeie, totuși, sporturile de contact, din punctul meu de vedere, consider că au fost create de bărbați pentru bărbați. Nu spun că femeile nu pot să practice box, spun doar că nu se potrivește.

Păi ori ești femeie, iar o femeie trebuie să arate ca o femeie, sexi, feminină, delicată, atentă cu formele și cu atitudinea, nicidecum cu mușchii mai mari ca ai lui Arnold sau cu sute de cicatrici pe față provenite de la pumnii luați în față. Părerea mea.

Cunosc femei tinere care practică K1, frumoase, voluptoase, cu niște forme de invidiat. Din cauza sacului de box și a pumnilor luați în față încet, încet devin deformate, inestetice, pe scurt, își pierd feminitatea. Dar de ce ar renunța femeile, în mod conștient, la feminitate? De unde dorința asta de a lovi o altă femeie și de a fi lovită cu putere în față?

O femeie cu nasul rupt. Îți imaginezi? Pare mai atractivă decât o femeie cu un nas finuț, cu un ten impecabil, cu niște ochi care străpung? Cum arată la bătrânețe o femeie care timp de 5 sau poate chiar 10 ani și-a cărat pumni în față cu nemiluita?

Dragi femei, vă rog, vă implor, rămâneți femei. Noi, bărbații, majoritatea, cred, vă vrem femei. Lăsați mușchii pentru noi, lăsați-ne pe noi să ne cărăm pumni în față, în competiții sportive gen box sau K1, pentru că știm că ne vedeți mai masculini, mai sexi, mai atractivi.

Vă rog, dragi femei, rămâneți femei.

foto: kombat.sport.ro

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.