20 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Black Friday? Not. White Friday! Mulțumesc, Prietene!

Azi a fost nebunie. A fost Black Friday. Adică toată lumea a rupt ușile magazinelor pentru a prinde produsul preferat la reducere. Da, au fost reduceri foarte mari. Asta înseamnă Black Friday.

Retailerul eMag, spre exemplu, în primele cinci ore de la lansare a înregistrat comenzi în valoare de peste 33 milioane de euro. Tot la eMag, în primele 30 de secunde s-au vândut 400 de anvelope, iar în primele 30 de minute 140 de lingouri de aur, echivalentul a 1,2 kilograme.

” În medie, am vândut 41 de produse pe secundă, numărul total de vizite depăşind două milioane, mai mult decât traficul înregistrat într-o lună de cel mai mare centru comercial din România” – Iulian Stanciu, manager general eMag.

Și eu mi-am făcut o listă de cumpărături pentru ziua de azi. Nu mi-am cumpărat nimic, deci pentru mine chiar a fost Black Friday la capitolul achiziții personale.

Totuși, am primit exact ce-mi doream, de fapt, exact ce-mi trebuia, produs aflat chiar pe lista mea de cumpărături, Laptop Dell Inspiron de 17 inch, seria 500.

Cine s-a gândit la mine? Unul dintre cei mai buni prieteni. Și ca să vezi că binele făcut nu rămâne niciodată nerăsplătit, al meu prieten a primit, tot azi, o tabletă cadou de la furnizorul personal de telefonie mobilă.

Îți las aici câteva detalii tehnice, poate vrei să-ți achiziționezi și tu cândva un Dell Inspiron 17 5748. Nu de alta, dar eu sunt super mulțumit de el.

  • Procesor Intel® Core™ i3-4030U
  • Memorie RAM:  8 GB, DDR3
  • Capacitate HDD: 500 GB
  • Rezoluție maximă: 1600×900
  • Placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M
  • Placă video integrată Intel® HD Graphics 4400
  • Memorie video (MB) 2048 dedicată

Și mai multe detalii poți găsi aici.

Așadar, Black Friday? Nu. White Friday!

Mulțumesc din suflet, prieten drag!

 

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.