22 nov. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Black Friday pe Uries Blog?

Da, Black Friday pe Uries Blog! Oferta mea este perfect legala, nu ingrasa insa poate crea dependenta. Asa ca atentie mare la cum o consumati. Pai daca e Black Friday, adica daca tot am facut si noi rost de o vinere neagra, noi romanii, da, de ce sa nu scot si eu o oferta pe piata, ce eu sunt mai prejos decat eMag, Flanco sau F64? Eu nu am electrocasnice si alte bunuri fizice de vanzare, insa am gandit o oferta pe care am s-o trimit la cat mai multe firme. Dar sa vedem despre ce este vorba.

Oferta de Black Friday

  • Un advertorial pe zi, timp de trei zile, cu un link inclus si cu doua cuvinte cheie la doar 3 euro/ bucata;
  • Un banner de 125×125, pozitionat in partea dreapta a blogului, prezent pe fiecare pagina sau postare a blogului, timp de o saptamana, la doar 10 euro/bucata.

Conditie esentiala pentru cei interesati: oferta este valabila doar pentru 5 clienti.
Ce mai asteptati? Fuguta la formularul de contact si intrati repejor in contact cu mine.

Black Friday sa fie si pentru mine

Pai eu asa as vrea, numa’ ca trebuie sa ma scobesc tare prin buzunare, ca negru-i fundul portofelului, ca si vinerea asta, de fapt. Dar sa-ti doresti nu cred ca poate sa coste prea mult. Sa vedem pe unde am colindat eu dupa oferte.

Prima oprire F64.ro, magazin de echipamente fotografice. Multe chestii faine pe acolo iar echipa se da una profesionista, si chiar este. Ii recomand cu placere si gratis. Mi-am cumparat si eu cate ceva de la ei si am fost super multumit. Dar produsul asta parca l-as vrea astazi… Se ofera cineva sa-mi faca un cadou? Nimeni, nimic. Asa si, mi-am zis?

A doua oprire a fost pe eMag. Acolo inghesuiala mare, desi preturile sunt destul de mari, dar nimeni nu observa asta, ca doar e Black Friday. De acolo mi-as dori o tableta grafica, adica asta. Dar iarasi nu se ofera nimeni asa ca sa trec repede la ultimul popas facut in dimineata asta.

Clickshop.ro, magazin online universal. Odata ajuns acolo m-am oprit fix aici: eBook Reader. Faina biblioteca asta de carti, si chiar si reducerea de vinerea neagra este consistenta. Nimeni, nimic? Nimeni.

Va doresc o zi de vineri neagra alba, cu multe cumparaturi, si va astept sa va inghesuiti repede la oferta mea. Stocul ati vazut si voi ca este limitat.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.