7 dec. 2015
  |   1 Comentariu

Câinii și telecomenzile

Și câinilor le cresc dinți, nu-i așa? Dar și pe ei îi dor gingiile când le cres dinții, nu-i așa? Bun. Păi atunci trebuie să-i înțelegem atunci când simt nevoia să roadă, să composteze sau să mocioflească tot felul de obiecte care le ies în cale, care le par mai potrivite pentru durerea lor. Și bebelușii au probleme de genul acesta și părinții le cumpără tot felul de obiecte speciale pentru alinarea durerii.

Am un ciobănesc german și acum are trei ani. Când a fost mic a fost cel mai curios inginer din tot neamul meu. A studiat cu dinții lui puternici tot ce i-a ieșit în cale, papuci, telefoane mobile, vase de flori, lemne, cauciucuri, mingi piuitoare, figurine din pluș și bineînțeles multe telecomenzi.

Dacă vrei să-ți cumperi animal de companie, câine în mod special, ți-am pregătit o poză făcută la câteva dintre obiectele care așteaptă să fie distruse de noul venit. Pentru că eu am învățat din propriile greșeli încerc să te previn să nu faci la fel. Nu de alta, dar propriile greșeli făcute cu câinele de companie te pot costa destul de mulți bani.

Vei observa în imaginea de mai jos că una dintre telecomenzile fotografiate apare de trei ori. Este același model. Cezar a ”studiat” cu de-amănuntul originalul și abia am reușit mai apoi să descoperim o firmă care să poată să ne trimită un model de telecomandă compatibil cu cel original. Și banii aruncați pe ele n-au fost chiar puțini, crede-mă. Mare grijă. Ascunde telecomenzile.

Telecomandă roasă de câini

Un răspuns la Câinii și telecomenzile

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.