19 oct. 2015
  |   3 Comentarii

El când conduce maşina doarme

Bă eşti prost? Cum să spui că te culci în maşină şi te trezeşti în mijlocul unui accident mort de beat şi cu nasul prin boscheţi. Până unde poate duce penibilitatea politicienilor?

3 Răspunsuri la El când conduce maşina doarme

  • Daniela spune:

    Nu inteleg despre ce vorbeste. O multitudine de aiureli, asa cum numai politicienii le pot spune, chiar e nevoie ca cineva sa-mi explice ce vrea sa demonstreze. Pare sa fie putin rusinat de situatia in care s-a aflat. Cred ca daca ar fi recunoscut in mod normal ce a facut, ar fi fost mai bine.. intamplarea poate a fost ceva fireasca umanitatii si cred ca cei din jur ar fi inteles.

  • […] să mai atâta, când ai tupeu ai și gata. Mircia Muntean, saltimbancul renumit al Devei care s-a culcat în mașina personală și apoi s-a trezit în […]

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.