31 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Când nu eşti TU mai bine te ascunzi

Mai vine câte-o zi în care nu ai chef nici măcar de tine. Ce faci? Te arunci în vâltoare cu tot cu ifose şi nechefuri? Naşpa. Toţi vor spune că nu eşti TU. Păi şi-atunci? Nu mai bine te ascunzi? Toată lumea te simte atunci când eşti în formă de orice dar nu de prăjitură preferată. Nu te suporţi nici tu, nu eşti bun de nimic? Repet, stai ascuns, s-ar putea să-i enervezi şi pe alţii.

Ieri am avut o astfel de zi. M-a trezit nevasta şi mi-a spus: ori pleci, ori stai, pentru că vin instalatorii să ne mute de pe comună pe privată. Moamă ce chestie! Şi m-am ridicat cu fălcile târâindu-le după mine.

Păi ce, eu n-am faţă de instalatori, să înţeleg? Am plecat. M-am trântit fix în mijlocul naturii, unde numai greierii şi respiraţia mea se auzea. Aşa se face. Tu cum faci când eşti întors pe dos?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger