3 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Câteva chestii şi-un concurs

Concurs: cine găseşte un loc unde se strânge lumea la picnic fără vetre de foc şi mai ales fără gunoaie aruncate la întâmplare îl poftesc să facă poze şi să le trimită la mine pe email. Pentru cel care reuşeşte să identifice un astfel de loc pun la bătaie următoarele premii: Ceas Led Adidas, diplomă de participare pe care voi scrie „se acordă persoanei x pentru perspicacitatea de care a dat dovadă atunci când a venit vorba de gunoaiele patriei”.

Două condiţii de participare: nu admit poze făcute după ce ai făcut tu curat în urma celor ce consideră că tu eşti sluga lor; perioada în care trebuie să găseşti acel loc magnific este 3 septembrie – 3 octombrie 2015. Cine trimite primul poze câştigă premiul. Deşi nu cred că mai există aşa ceva în România, un loc destinat picnicului fără gunoaiele tâmpiţilor care au trecut cândva pe acolo. Dar cine ştie, poate mă înşel eu.

O chestie ajutătoare

Dacă eşti pe câmp, în mijlocul naturii, şi nu ai la dispoziţie un coş de gunoi, ce poţi să faci cu chiştocul de la o ţigară pe care tocmai ai fumat-o? Un exemplu ar fi acesta.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.