28 nov. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Comisionala de Haur a României

După ce vei citi ce o să scriu acum e foarte posibil să-mi spui că sunt cretin și idiot pentru că le țin partea (#nulețin) la preoidioți. Nu asta vreau să fac acum. Încerc doar să dau puțină culoare la vocile din capul meu. Deci, voi scrie mai multe motive și jumătate pentru care e bine să te faci popă.

Așadaaaaar…

  1. Nu dai limbi în pizdă, că e păcat. Tu o faci abia după ce te spvedești, desigur. Tu lingi vaginul, care, desigur, e mai sfânt dacă dai cu aghiazmă. Dar, pula (știu, sunt dur), ai voie s-o sugi, că dânsa e sfințită, pizda e cu lăsare de la Mnezău păcătoasă încă de la venirea pe pământ, de fapt, unica planetă (din punctul vostru de vedere greșit) din Univers. Desigur, unica planetă păstorită de zecile de Mnezăi care există doar pe o singură planetă într-un Univers atât de vast.
  2. Ai voie să faci cam orice. De ce? Pentru că Mnezăul tău îți dă voie și pentru că și tu ești un fel de miculuț Mnezău pe pământ care a terminat teologia și nu politehnica?
  3. Dacă spui că o să vină ploaia ăia care măsoară viniturile meteorologige trebuie să modifice chiar și proiectele de reconstrucție a Sarmizegetusei Regia. Că așa trăbă. Că așa zîce popa. Adică tu, adică un mic Mnezău aflat pe unica planetă păstorită de un Mnezău aflat pe nori pe care eu nu l-am văzut ori de câte ori m-am dat cu avionul?
  4. Ceilalți sunt pământ, tu ești moaște bune de pupat. Tu ești apă sfințită, noi suntem sânge care curge aiurea și fără sens la Urgență dacă nu are teologia absolvită?
  5. Ai haine de firmă, produse de cea mai tare firmă din lume, o firmă care a ucis în numele Mnezăului în care nici voi nu mai crede-ți după primul an de teologie?

Mai vrei un motiv? Sugi pla.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.