5 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 05 noiembrie 2015

Tot mandatul de primar al lui Cristian Popescu Piedone a fost presărat cu ilegalităţi. Că doar nu o fost un sfânt. Dar stau şi mă întreb: oare crede cineva că numai în primăria lui Piedone s-au făcut ilegalităţi? Eu cred că numai în primăria care nu există nu s-au întâmplat chestiuni ilegale. Da, eu asta cred. (Piedone)

În cazul unei calamităţi generale România poate interna la terapie intensivă doar 5000 de oameni… Şi din acest motiv trebuie să ieşim din nou în stradă! (spitale)

Samsung dă lovitura şi cu Gear S2. În numai 8 ore s-au vândut 180.000 de telefoane. (Gear S2)

De acum putea vedea şi Noua Zeelandă cu Google Street View. (vezi)

Supercamionul lui Ceauşescu, ARO 328 Maxi Taxi. (sursa)

Petiţie pentru transformarea Catedralei Neamului în spital. Bravo, hai cu toţii la semnat. Dacă-i trebuie mall ortodox lui Daniel, preafericitul de la BOR, să-şi facă din banii lui. Noi avem nevoie în primul rând de spitale. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.