11 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 11 noiembrie 2015

Simona Gherghe, o prezentatoare tv de la una dintre Antene, o ştiţi, care realizează emisiunea aia care exploatează la maxim dramele oamenilor doar de dragul audienţei, s-a enervat când un membru CNA a avut curajul să se indigneze în urma unui interviu luat de doamna cu pricina unei victime de la #Colectiv. Simona, vorba unuia, o să ajungi pe centură dacă nu te potoleşti. Oamenii care au suferit traume de pe urma incidentului de la #Colectiv simt nevoia să vorbească, dar nu în public, nu la modul cum le ceri tu s-o facă. Aşa că mai HO! (sursa)

Gata, ne putem da pe Google Maps fără conexiune la internet. (sursa)

Adică nu mai am voie să fumez la mine în birou? (sursa)

La cafeneaua dependentă de cultură Jos Pălăria are loc o Expoziţie personală de umor grafic. Liviu Stănilă este vinovat de toată treaba asta. Hm, asta-i o chestiune foarte faină, ne vedem acolo. (sursa)

Incendiul de la Colectiv declanşat de o mână criminală? Varianta asta nu ar trebui să ne lase indiferenţi. (sursa)

Putin vrea bătaie cu NATO! (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.